Šifra: 041p/2018SG   Oglas postavljen: 02.10.2018  
Ulica Muvekita, 50 metara od glavne šetnice Ferhadije! Luksuzno adaptiran četverosoban stan na drugom spratu
Ulica Muvekita

Dnevni boravak, sl. 1 Ulica Muvekita Dnevni boravak, sl. 2 Spavaca soba 1 Spavaca soba 2 Spavaca soba 3 Kuhinja Trpezarija Kupatilo 1, sl. 1 Kupatilo 1, sl. 2 Kupatilo 2 Veseraj Predsoblje, sl. 1 Predsoblje, sl. 2 Predsoblje, sl. 3 Detalj - predsoblje Detalj - kupatilo 2 Detalj - Spavaca soba i dnevni Detalj - Alarm i interfon Detalj - Regulator toplote i vode Detalj - Vanjska stolarija Stubiste Zgrada 3D tlocrt Vas Agent
Opis Nekretnine
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se četverosoban stan površine 74m2, na drugom spratu stambenog objekta u ulici Saliha Hadžihuseinovića Muvekita, Opština Stari Grad.

U cijenu stana je uključen kompletan ugradbeni namještaj i kuhinja sa elemntima i uređajima

Nekretnina je temeljno adaptirana 2007. godine, a tom prilikom je izvršena i rekonstrukcija stana te je isti, uz vješte ideje iskusnog arhitekte, iz dvosobnog pretvoren u četverosoban. Prilikom sanacionih radova korišteni su najkvalitetniji materijali, a vlasnici nekretnine su mislili apsolutno na sve što olakšava život i upotrebnu nekretnine u razne svrhe, počevši od izgradnje vešeraja, što ne predstavlja standard u gradnji stanova sa ovog područja, dva kupatila, alarmnog sistema, videofona itd.

Dodatni adut ove nekretnine je zapadna orijentacija, koja osigurava mir i tišinu, što je suprotno od bučnih i prometnih šetališta u ulici Saliha Hadžihuseinovića Muvekita i Ferhadija.

Lokacija:
Stan se nalazi na drugom spratu stambenog objekta, ulica Muvekita, koja je okomita sa ulicom Ferhadija. Sve bitne državne institucije, historijski, vjerski i kulturni objekti su udaljeni svega nekoliko minuta hoda. U blizini nekretnine se također nalazi mnoštvo supermarketa, prodavnica, tržnica i pijaca potrebnih za lagodan život. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi u neposrednoj blizini stambenog objekta, također vam omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se pristupa na lijevo u vešeraj i u spavaću sobu 2, desno u kupatilo 2, a ravno u dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Iz dnevnog boravka se pristupa u manji degažman uvezan sa spavaćom sobom 3 i spavaćom sobom 1. Iz spavaće sobe 1 se pristupa u kupatilo 1.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u dnevnom boravku sa trpezarijom i kuhinjom, spavaćim sobama i u degažmanu. Keramičke pločice u predsoblju, kupatilima i u vešeraju. Alarmni sistem. Videofon. Interfon. Kablovska TV. Internet.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Agent: Nejra Mujezin
Poslovnica:Centar
Adresa poslovnice:Koševo 32
E-mail:nejra@prostor.ba
Telefon:+387 33 570 555
GSM:+387 61 735 332
Fax: +387 33 570 556
PROSTOR-šifra: 041p/2018SG
Cijena
Tražena cijena-:
235.000 KM
Opšti podaci
Broj ponude:041p/2018SG
Adresa nekretnine: Muvekita Stari Grad, Sarajevo, Sarajevski Kanton, Federacija BiH, Bosna i Hercegovina
Tip nekretnine: Stan
Tip akcije: Prodaja
Osnovni podaci
Broj soba: 4
Broj spavaćih soba: 3
Broj kupatila: 2
Na spratu: 2
Površina nekretnine: 74 m2
Ukupna površina parcele: 0 m2
Površina dvorišta: 0 m2
Godina izgradnje: 1910
Godina posljednje adaptacije: 2007
Ukupan broj stambenih jedinica: 0
Ukupan broj spratova: 3
Šta nekretnina posjeduje
0 m
Plin Da
Voda Da
Električna energija Da
Kanalizacija Da
Centralno grijanje - etažno Da
Telefonski priključak Da
Interfon Da
Kablovska TV Da
Internet Da
Namještaj Da
Ostava Da