Šifra: 113p/2017 C   Oglas postavljen: 01.12.2017  
Dvostrano orijentisan i djelimično adaptiran trosoban stan sa lođom na prvom spratu, Breka - PRODANO!
Dnevni boravak

Dnevni boravak, sl. 2 Trpezarija Kuhinja Spavaca soba 1 Spavaca soba 2 Kupatilo Toalet Degažman Lođa Pogled sa lođe Detalj Blindirana vrata Zgrada Vas Agent
Opis Nekretnine
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se potpuno adaptiran trosoban stan površine 83m2 na prvom spratu stambene zgrade pozicionirane u ulici Hasana Sušića, naselje Breka. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena cca. 1985. godine uz korištenje visoko kvalitetnih materijala, te se zahvaljujući redovnom održavanju nalazi u dobrom stanju. Stan odlikuje dvostrana istok-zapad orijentacija, odlična spratnost, prostrane sobe, mirna lokacija, kao i lođa koja ima dodatnu površinu od cca. 4,41m2.

Nekretnina je djelimično adaptirana prvenstveno 2010. godine kada su ugrađena kvalitetna protuprovalna, protupožarna i zvučno izolovana blindirana vrata, a druga adaptacija je završena 2017. godine kada su postavljeni novi kuhinjski elementi i tehnički uređaji u kuhinji, kao i novi sanitarni elementi u toaletu i kupatilu, te su parketni podovi u dnevnom boravku, trpezariji i u obje spavaće su brušeni i lakirani.

Ispred zgrade u kojoj se predmetna nekretnina nalazi, pozicionirano je parkiralište, tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade pozicionirane u mirnom i sunčanom dijelu naselja Breka, ulica Hasana Sušića. U blizini nekretnine nalazi se osnovna i srednja škola, kao i veći broj visokoškolskih ustanova. Supermarketi, pijaca Ciglane, sportsko-rekreacioni centri Koševo i Zetra, Pionirska dolina, bolnica Koševo kao i brojni drugi objekti uveliko olakšavaju svakodnevni boravak u ovom naselju.

Planski građeno naselje, odiše velikim brojem zelenih površina i dovoljnim razmakom između zgrada tako da je prodor sunca zagarantovan. Na udaljenosti nekoliko stotina metara od zgrade u kojoj se nekretnina nalazi, pozicionirano je dječije igralište i košarkaški teren.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg se desno pristupa dnevnom boravku, koji na lijevoj strani omogućava pristup trpezariji, kuhinji i  lođi, kojoj se također może pristupiti iz kuhinje Također se iz predsoblja lijevo pristupa degažmanu iz kojeg se desno pristupa kupatilu, lijevo toaletu, a pravo u obe spavaće sobe. Pristup degažmanu je također omogućen iz trpezarijskog dijela.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, trpezariji, degažmanu i u obje spavaće sobe. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, toaletu i na lođi. Telefon. Internet. Kablovska TV. Interfon. Blindirana vrata. Plin.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Agent: Merim Hadžiefendić
Poslovnica:Centar
Adresa poslovnice:Koševo 32
E-mail:merim@prostor.ba
Telefon:033/570-555
GSM:062/813-873
Fax: 033/570-556
PROSTOR-šifra: 113p/2017 C
Cijena
Tražena cijena-:
Na upit
Opšti podaci
Broj ponude:113p/2017 C
Adresa nekretnine: Hasana Sušića Breka, Sarajevo, Sarajevski Kanton, Federacija BiH, Bosna i Hercegovina
Tip nekretnine: Stan
Tip akcije: Prodaja
Osnovni podaci
Broj soba: 3
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 1
Na spratu: 1
Površina nekretnine: 83 m2
Ukupna površina parcele: 0 m2
Površina dvorišta: 0 m2
Godina izgradnje: 1985
Godina posljednje adaptacije: 2017
Ukupan broj stambenih jedinica: 0
Ukupan broj spratova: 4
Šta nekretnina posjeduje
0 m
Lođa Da
Plin Da
Voda Da
Električna energija Da
Kanalizacija Da
Centralno grijanje - toplane Da
Telefonski priključak Da
Kablovska TV Da
Podrum Da