Šifra: 032p/2018 SG   Oglas postavljen: 19.12.2018  
Prostran trosoban stan odličnog rasporeda sa lođom na prvom spratu zgrade od fasadne cigle, Breka - PRODANO!
Zgrada

Dnevni boravak Trpezarija Kuhinja Spavaca soba 1 Spavaca soba 2 Kupatilo Toalet Pogled sa lodje 3D tlocrt Vas agent
Opis Nekretnine
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjžene površine 74m2, na prvom spratu stambene zgrade pozicionirane u mirnom i sunčanom dijelu naselja Breka, u ulici Hasana Sušića. Zgrada u kojoj se nalazi nekretnina je izgrađena 1985. godine uz korištenje kvalitetnih materijala, te se zahvaljujući redovnom održavanju nalazi u dobrom stanju.

Stan karakteriše odlična funkcionalnost i spratnost, mirna lokacija, kao i dvostrana orijentacija (istok-zapad) i lijep pogled sa široke lođe. Osim redovnog održavanja u nekretninu nije bilo značajnih ulaganja, što budućim vlasnicima ostavlja razne mogućnosti prilagođavanja eneterija prema vlastitim željama i potrebama.

Predmetna nekretnina se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, dvije spavaće sobe, kupatila, toaleta, ostave i lođe.

Grijanje je centralno iz Toplana.

Ispred zgrade se nalazi parkiralište, čime je upotreba vlastitog automobila uveliko olakšana.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade pozicionirane u mirnom dijelu naselja Breka, ulica Hasana Sušića.
U neposrednoj blizini nekretnine nalazi se osnovna i srednja škola, kao i veći broj visokoškolskih ustanova. Supermarketi, pijaca Ciglane, sportsko-rekreacioni centri Koševo i Zetra, Pionirska dolina, bolnica Koševo kao i brojni drugi objekti koji uveliko olakšavaju svakodnevni boravak u ovom naselju.

Planski građeno naselje, odiše velikim brojem zelenih površina i dovoljnim razmakom između zgrada tako da je prodor sunca zagarantovan. Na udaljenosti nekoliko stotina metara od zgrade u kojoj se nekretnina nalazi, pozicionirano je dječije igralište i košarkaški teren.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg se na desno pristupa dnevnom boravku, kuhinji i trpezariji i manjoj ostavi. Iz predsoblja na lijevo se pristupa toaletu i degažmanu iz kojeg je omogućen pristup na lijevo spavaćim sobama i desno kupatilu.  Izlaz na lođu je omogućen iz dnevnog boravka.

Standard:
Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Protuprovalna ulazna vrata. Centralno grijanje iz Toplana. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trepazariji, predsoblju i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i toaletu i na lođi. Interfon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Agent: Nejra Mujezin
Poslovnica:Centar
Adresa poslovnice:Koševo 32
E-mail:nejra@prostor.ba
Telefon:+387 33 570 555
GSM:+387 61 735 332
Fax: +387 33 570 556
PROSTOR-šifra: 032p/2018 SG
Cijena
Tražena cijena-:
Na upit
Opšti podaci
Broj ponude:032p/2018 SG
Adresa nekretnine: Hasana Sušića Breka, Sarajevo, Sarajevski Kanton, Federacija BiH, Bosna i Hercegovina
Tip nekretnine: Stan
Tip akcije: Prodaja
Osnovni podaci
Broj soba: 3
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 1
Na spratu: 1
Površina nekretnine: 74 m2
Ukupna površina parcele: 0 m2
Površina dvorišta: 0 m2
Godina izgradnje: 1985
Godina posljednje adaptacije: 0
Ukupan broj stambenih jedinica: 0
Ukupan broj spratova: 4
Šta nekretnina posjeduje
0 m
Lođa Da
Voda Da
Električna energija Da
Kanalizacija Da
Centralno grijanje - toplane Da
Telefonski priključak Da
Interfon Da
Kablovska TV Da
Internet Da