Šifra: N/2018-8833   Oglas postavljen: 17.06.2019  
NOVOGRADNJA SKENDERIJA! Trosoban stan dvostrane orijentacije, otvorenog pogleda i funkcionalnog rasporeda.
Pogled, sl. 1

Okolina SCC Okolina Alta Gradiliste, sl. 2 Gradiliste, sl. 1 Lokacija, sl. 1 Objekat Pogled, sl. 2 Interijer, sl. 3 Interijer, sl. 2 Lokacija, sl. 2 Interijer, sl. 1 Okolina KSC Skenderija Okolina Obala Kulina Bana Tlocrt S2 PI, II Tlocrt S2 IV Vas Agent
Opis Nekretnine
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Predstavljamo Vam izvrstan trosoban stan površine cca. 81 m2 sa prelijepim pogledom na grad u novom stambenom objektu u izgradnji u samom centru Sarajeva! Predmetni objekat je lociran u ulici Terezije na Skenderiji, nedaleko od KSC Skenderija, SCC-a i samog centra Sarajeva, a u isto vrijeme dovoljno izdvojen od glavnih gradskih saobraćajnica sa prelijepim pogledom na Sarajevo i okolno zelenilo tako da će budući stanari moći uživati u miru I tišini, a biti locirani u samom centru Sarajeva. Ovaj projekat je jedinstven za centar Sarajeva, a projektovan je u savremenom duhu uz maksimalno poštivanje lokalnog ambijenta. Ideja je da objekat svojom formom i primjenjenim materijalima na logičan način ispuni neizgrađeni prostor te ostavi duh i pečat vremena u kojem je nastao. Predmetni stambeni objekat je projektovan tako da zadovoljava minimalno energetski razred A+.

Predmetni stan ima prelijep otvoreni pogleda prema Kovačićima i Marin Dvoru su svakako čini ovu nekretninu jedinstvenom na tržištu jer će budući vlasnici imati jedinstvenu nekretninu iz koje će moći uživati u prelijepom pogledom na glavni grad Bosne i Hercegovine.

Nekretnina je funkcionalnog rasporeda sa 2 spavaće sobe, kupatilom, toaletom, ostavom te velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom u “open space” izvedbi iz kojeg se izlazi na lođu.

Ovaj tip stambene jedinice trenutno je dostupan na sljedećim etažama i to:
Visoko prizemlje; Ukupna netto površina: 79,50 m2 - REZERVISANO!
Prvi sprat; Ukupna netto površina: 81,07 m2 po cijeni od 3.600 KM/m2 sa PDV-om
Drugi sprat; Ukupna netto površina: 81,07 m2 - REZERVISANO!
Četvrti sprat: Ukupna netto površina 79,12 m2 po cijeni od 3.900 KM/m2 sa PDV-om.


Budućim stanarima se također nudi mogućnost kupovine garažnih mjesta po cijenama od 19.800 KM sa PDV-om do 27.000 KM sa PDV-om.

Na objektu će biti primjenjeni savremeni i prirodni ekološki materijali. Fasada objekta je planirana kao termička, sa stiroporom debljine 15 cm, tipa “Rofix”. Vanjska stolarija je planirana od PVC profila KBE 88 sa 3-slojnim staklom i vanjskim roletnama, kao i aluminijska tipa FEAL Termo 65. Podovi u stambenim jedinicama su planirani od troslojnog parketa prve klase, tipa Tarkett, kamena u hodnicima, te keramičkih pločica prve klase. Ulazna vrata u stanove će biti protuprovalna, zvučno izolovana i otporna na požar na magnetnu karticu tipa “DIERE”. Grijanje stambenih jedinica je riješeno kao podno sa rehau sistemom i cijevima, te gasnim kondenzacijskim bojlerima, U sklopu svakog stana, bit će postavljen i klima uređaj

Kombinacija jedinstvene lokacije, vrhunskog kvaliteta gradnje, te funkcionalno projektovanog prostora, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

U ranoj fazi gradnje moguće je spajanje stanova u veći ili preinake u samom rasporedu prostorija.

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 061/319-893 ili VIBER/Whatsupp +38761319893.


Lokacija:
Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi u samom centru grada, nedaleko od glavnih gradskih saobraćajnica onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.
U neposrednoj blizi objekta se nalaze sljedeći sadržaji:
Vilsonovo šetalište (cca 7 minuta hoda)
Sarajevo City Center (cca 10 minuta hoda)
Alta Shopping Centar (cca 11 min hoda)
KSC Skenderija (cca 10 minuta hoda)
BBI Centar (cca 20 minuta hoda)

Sadržaj:
Ulaskom u stan desno se nalazi WC, ostava i degažman, lijevo se nalazi kupatilo i Spavaća soba 2, dok se pravo pristupa Spavaća soba 1. Iz degažmana se pristupa Dnevnom boravku i kuhinji, dok se na lođu izlazi iz Dnevnog boravka.

Standard:
Termo fasada debljine 15 cm, tipa „Rofix“. Fasadna stolarija PVC profili KBE 88, troslojno staklo sa vanjskim aluminijskim roletnama. Vanjska bravarija tipa FEAL termo 65. Troslojni parket I klase tipa „Tarkett“, kamen u hodnicima i stepeništu I klase Granit Beta Roso, keramičke pločice I klase. Ulazna vrata u stanove protuprovalna, protupožarna na magnetnu karticu tipa „Diere“. Podno grijanje stanova sa Rehau sistemom i cijevima. Sanitarni uređaji prve klase. Videointerfon, dojava požara u garažama, detekcija ugljen monoksida (CO) u garažama, video nadzor zajedničkih komunikacija u objektu. Elektronski vodomjeri. Klima uređaj.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.
Agent: Haris Dervišbegović
Poslovnica:Novi Grad
Adresa poslovnice:Bulevar branilaca Dobrinje 10
E-mail:haris@prostor.ba
Telefon:+387 33 789 460
GSM:+387 61 319 893
Fax: +387 33 789 461
PROSTOR-šifra: N/2018-8833
Cijena
Tražena cijena-:
291.852 KM
Opšti podaci
Broj ponude:N/2018-8833
Adresa nekretnine: Terezija Skenderija, 71000, Sarajevo, Sarajevski Kanton, Federacija BiH, Bosna i Hercegovina
Tip nekretnine: Stan
Tip akcije: Prodaja
Osnovni podaci
Broj soba: 3
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 1
Na spratu: VP-I-II-IV
Površina nekretnine: 81 m2
Ukupna površina parcele: 0 m2
Površina dvorišta: 0 m2
Godina izgradnje: 2019
Godina posljednje adaptacije: 2019
Ukupan broj stambenih jedinica: 0
Ukupan broj spratova: 5
Šta nekretnina posjeduje
0 m
Lođa Da
Lift Da
Privatni parking Da
Garaža Da
Plin Da
Voda Da
Električna energija Da
Kanalizacija Da
Centralno grijanje - etažno Da
Klima uređaj Da
Telefonski priključak Da
Interfon Da
Kablovska TV Da
Internet Da
Ostava Da