Kovačići, Radnička

Najam, Kuća, 7 soba, Kovačići

Moderna vila sa bazenom, tri terase i velikom garažom na četiri etaže u naselju Kovačići

3 6 600m2
10.000 KM ~5.113 EUR
Izdaje se polunamještena moderna vila sa bazenom, tri terase i velikom garažom, površine 600m2 i okućnice 840m2, smještena na četiri etaže (pr+3). Predmetna nekretnina je smještena u mirnom rezidencijalnom dijelu naselja Kovačići u blizini Ambasade Republike Bugarske. U neposrednoj blizini predmetne nekretnine nalaze se svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: banke, apoteke, tržni centri, ugostiteljski objekti, obrazovne institucije, zelene površine za odmora i sl.

U sklopu objekta smještena je i velika garaža sa cca 4 garažna mjesta, a u dvorištu ispred garaže moguće je parkirati još dva vozila. Autobuska stanica udaljena je svega 100m od nekretnine a tramvajska i trolejbuska stanica na 10 minuta hoda.

Vila je izgrađena 2004. godine kada je vlasnik prilikom gradnje koristio izuzetno kvalitetne materijale za gradnju. Od dana gradnje do danas je uredno i redovno održavana. Posljednje adaptacije izvršene su krajem 2018. godine. Tom prilikom su adaptirana kupatila unutar kuće, postavljena je nova kuhinja te su brušeni i lakirani parketi u objektu.

Vila se sastoji od prostranog i svijetlog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, šest spavaćih soba, četiri kupatila, tri terase, zatvorenog bazena i velikog predsoblja.

Lokacija:
Predmetna nekretnina je smještena na zasebnoj parceli u mirnom rezidencijalnom dijelu naselja Kovačići u blizini Ambasade Republike Bugarske.

Sadržaj:
Vila se sastoji od prostranog i svijetlog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, šest spavaćih soba, četiri kupatila, tri terase, zatvorenog bazena i velikog predsoblja.

Standard:
Plinsko etažno grijanje sa kombinovanim alternativnim električnim grijanjem. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Parket visokog sjaja u svim prostorijama. Kupatila, kuhinja, terase i bazen keramičke pločice. Tri terase. Telefon. Kablovska TV. Podrum. Ostava. Kamin. Interfon. Alarm. Internet. Video nadzor. šest klima uređaja. Bazen. Četiri garažna mjesta. Blindo vrata. Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 047i/2019 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 10.000KM

Cijena EUR: ~5.113EUR

Lokacija

Adresa: Radnička

Grad: Sarajevo, Kovačići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 600m2

Broj soba: 7

Broj spavaćih soba: 6

Broj kupatila: 3

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2004

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: Pr - 3/3

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Lift
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Podrum
Ostava
Klima
Terasa
Parking
Interfon
Internet
Bazen
Plin
Dimnjak
Grijanje
Etažno plinsko
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad