Pionirska Dolina, Nahorevska

Najam, Kuća, četverosobna, Pionirska Dolina

Namještena kuća površine 150m2 sa baštom u ulici Nahorevska - IZNAJMLJENO!

2 3 150m2
Iznajmljuje se namještena kuća površine 150m2 sa baštom u ulici Nahorevska. Kuća je smještena na jako mirnoj lokaciji nadomak grada u naselju Pionirska dolina, prelijepom zelenom okruženju izdvojenom od saobraćaja a istovremeno sa brzim pristupom glavnoj sobraćajnici koja ga povezuje sa samim centrom grada za nekih 8-10minuta vožnje. U neposrednoj blizini kuće smješteni su razni sadržaji potrebni za ugodan život ( apoteka, marketi,pekara itd.). U blizini kuće je Pionirska dolina samo 3min autom. Bitno je napomenuti da kuća posjeduje privatni parking.

Kuća je novije gradnje, 2018. godine je izvršena adaptacija i tom prilikom su obnovljena kupatila, postavljeni novi elementi. Također, postavljeni su novi parketi i od tada se kuća redovno i uredno održava.

Prizemlje sadrži veliki dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, kupatilo i predsoblje. Prvi sprat sadrži tri spavaće sobe, kupatilo, predsoblje i terasu. Ono po čemu se ova nekretnina izdvaja jeste bašta, koja pruža dovoljno mjesta za odmor i relaksaciju.

Lokacija:
Kuća je smještena na mirnoj lokaciji u ulici Nahorevska.

Sadržaj:
Prizemlje sadrži dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i predsoblje.
Prvi sprat sadrži tri spavaće sobe, kupatilo, predsoblje i terasu.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Unutrašnja stolarija PVC. Vanjska stolarija PVC. Parket je u svim prostorijama osim u kupatilu.Kablovska.Internet. Blindo Vrata. Privatni parking.Terasa.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Opšte informacije

Broj nekretnine: 335i/2018 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Nahorevska

Grad: Sarajevo, Pionirska Dolina

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 150m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2015

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Terasa
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko