Stari Grad, Safvet-bega Bašagića

Najam, Kuća, četverosobna, Sarajevo, Stari Grad

Namještena moderna kuća sa baštom i parkingom, Stari Grad

2 3 150m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se kompletno renovirana namještena kuća površine 150m2. Nalazi se u mirnom dijelu grada, u ulici Safvet Bega Bašagića, te osim što budućim zakupcima pruža pravu oazu mira i privatnost, udaljena je svega minut šetnje od Baščaršije. Treba naglasiti da se iza kuće nalazi velika natkrivena terasa i uređena bašta koja pruža idealno mjesto za odmor i rekreaciju. Ispred kuće je veliki privatni parking za 3 vozila. Kuća je ograđena cijelom dužinom.

Nekretnina je zadnjih godina kompletno renovirana, te redovno i uredno održavana. Zbog svoje pozicije izuzetno je osvijetljena tokom cijelog dana. U kući postoji dvostruki sistem grijanja  (plinsko/električno toplotne pumpe), te je ugrađen ventilacioni sistem.

Kuća je podijeljena na tri etaže. U suterenu se nalazi soba za rekreaciju i toalet. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, kupatilo i predsoblje. Na prvom spratu se nalaze 2 spavaće sobe, kupatilo, balkon i predsoblje.

LOKACIJA Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici  Safvet Bega Bašagića.

SADRŽAJ Kuća je podijeljena na tri etaže. U suterenu se nalazi soba za rekreaciju i toalet. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja koja je u kombinaciji sa trpezarijom, kupatilo i predsoblje. Na prvom spratu se nalaze 2 spavaće sobe, kupatilo, balkon i predsoblje.

STANDARD Centralni sistem grijanja i hlađenja na Toplote pumpe (el enregija) sa alternativni etažnim plinskim grijanjem. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska pvc stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Kablovska TV. Internet. Ventilacija. Alarmni system.  

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 288i/2023 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Safvet-bega Bašagića

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 150m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2023

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Terasa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Dimnjak
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Toplotna pumpa
Stolarija
PVC i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Br. certifikata: 01-01.1-242/22
Poslovnica Stari Grad