Aerodromsko naselje, Andreja Andrejevića

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Aerodromsko naselje

Nenamješten poslovni prostor sa dva parking mjesta u Aerodromskom naselju

0 0 40m2

Iznajmljuje se nenamješten poslovni prostor površine 40m2 u prizemlju stambeno-poslovne zgrade smještene u ulici Andreja Andrejevića, u Aerodromskom naselju. Prostor je pogodan za razne vrste djelatnosti kao što su kancelarijski ured, skladišni prostor, frizerski salon, i mnogi drugi. Veoma je bitno naglasiti da prostor posjeduje i dva parking mjesta.

Zgrada je renovirana 1998. godine, dok je prostor dodatno adaptiran u više navrata kada je promijenjena unutrašnja drvena i vanjska aluminijska stolarija, ugrađeno plinsko grijanje i nova keramika. Prostor sadrži dvije prostorije i mokri čvor.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade smještene u ulici Andreja Andrejevića, u Aerodromskom naselju.

Sadržaj:
Dvije prostorije, mokri čvor.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Keramičke pločice. Priključak za Telefon, Kablovsku TV i Internet. Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Opšte informacije

Broj nekretnine: 148i/2014 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Andreja Andrejevića

Grad: Sarajevo, Aerodromsko naselje

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 40m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1986

Godina zadnje adaptacije: 2002

Sprat: Pr/3

Sadržaji nekretnine
Parking
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Dimnjak