Marijin Dvor, Valtera Perića

Najam, Poslovni prostor, 11 prostorija, Marijin Dvor

Kancelarijski prostor na jednoj od najprometnijih raskrsnica u Sarajevu. Vrhunska poslovna lokacija!

0 0 320m2
Na upit

Izdaje se kancelarijski prostor površine 320m2 na prvom spratu stambeno-poslovne zgrade. Prostor se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Centra Skenderija i zgrade Opštine Centar i Kantona Sarajevo. U neposrednoj blizini na raspolaganju su razne državne institucije, međunarodne organizacij, sud, notarski i advokatski uredi, banke, predstavništva mnogih kompanija. Prostor je pogodan za sve vrste kancelarijskih djelatnosti (uredi, sjedište firme, agencije, nvo) ali i druge namjene kao salon ljepote, ordinacija.


Prostor ima odvojen ulaz a treba spomenuti da zakupci na raspolaganju imaju i podrumske prostorije povšine 66m2. Trenutno je u izvornom stanju (uredno održavana) ali je vlasnik ostavio mogućnost da isti u potpunosti adaptira i prilagodi potrebama budućih zakupaca.


Prostor sadrži trenutno 11 prostorija, malu kuhinju, dva toaleta, ostavu i predosoblje.


Lokacija:

Nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji a u neposrednoj blizini Centra Skenderija i zgrade Opštine Centar i Kantona Sarajevo.

 

Sadržaj:

11 prostorija, kuhinja, dva toaleta, ostava i predsoblje.

 

Standard:

Etažno plinsko grijanje. Vanjska alu stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. etison u svim prostorijama. Keramičke pločice u toaletima i kuhinji. Interfon. Kablovska TV. Internet.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 384i/2019 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Valtera Perića

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 320m2

Broj soba: 11

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2000

Sprat: 1/11

Sadržaji nekretnine
Ostava
Klima
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Nova kuhinja
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad