Nedžarići, Aleje Bosne Srebrene

Najam, Poslovni prostor, 3 prostorije, Nedžarići

Kancelarijski prostori u poslovnoj zgradi, naselje Nedžarići

0 0 14m2
280 KM ~143 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuju se tri kancelarijska poslovna prostora površine 14m2 u poslovnoj zgradi. Nekretnina se nalazi u ulici Aleja Bosne Srebrene u naselju Nedžarići, neposredno uz glavnu saobraćajnicu. Objekat je pozicioniran u kvartu sa značajnim brojem stanovnika, sa visokom frekvencijom pješačkog i automobilskog saobraćaja. U neposrednoj blizini se nalaze Hotel "Radon Plaza", supermarketi, ugostiteljski objekti, dom zdravlja, osnovna škola i mnogi drugi. Stanice javnog gradskog prevoza su udaljene svega 100 metara od zgrade. Kompletan objekat je ograđen a ugrađen je i video nadzor.
Poslovna zgrada sadrži dvije etaže. Na prvoj etaži se nalazi jedan kancelariski prostor i dva toaleta, dok na drugoj etaži su smještena dva kancelariska prostora iste kvadrature i također dva toaleta. Bitno je istaknuti da je vlasnik spreman da prilagodi broj i raspored prostorija tako da odgovara individualnim potrebama budućih zakupaca a sve u zavisnosti od uslova dogovora. Uz ovaj poslovni prostor budući zakupac ima na raspolaganju jedan privatni parking, ali ako je potrebno vise mjesta pored zgrade ima zajednički parking.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u ulici Aleja Bosne Srebrene u naselju Nedžarići.

Sadržaj:
Poslovna zgrada sadrži dvije etaže na prvoj etaži se nalazi jedan kancelariski prostor i dva toaleta, dok na drugoj etaži su smještena dva kancelarijska prostora iste kvadrature i također dva toaleta.

Standard:
Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice . Video nadzor.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 190i/2019 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 280KM

Cijena EUR: ~143EUR

Lokacija

Adresa: Aleje Bosne Srebrene

Grad: Sarajevo, Nedžarići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 14m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: 1/0

Sadržaji nekretnine
Ostava
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo