Hrasno, Posavska

Najam, Stambeno-poslovni, Sarajevo, Hrasno

Višenamjenski stambeno-poslovni objekat na tri etaže sa privatnim parking mjestom i garažom u neposrednoj blizini Bosmala, Hrasno Brdo

6 0 300m2 360° View
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Iznajmljuje se izuzetno atraktivan stamebno-poslovni objekat površine cca. 300m2 koji se prostire na 3 etaže na odličnoj lokaciji u naselju Hrasno Brdo. Nekretnina se nalazi u neposrednoj blizini Bosmala, glavne saobraćajnice (kružnog toka), Opštine Novo Sarajevo, doma zdravlja ali i ostalih sadržaja kao što su supermarketi, ugostiteljski objekti, banke, apoteke, saloni ljepote itd. Nedaleko se nalazi i tramvajska stanica, kao i taxi štand.

Poslovni objekat se sastoji iz 3 etaže svaka etaža ima cca. po 100m2 a gdje parcela iznosi 560m2. Na prvoj etaži (Pr) se nalazi poslovni prostor koji ima višestruku namjenu gdje se moze pregraditi i urediti kao kancelarije ili ostaviti za druge namjene. Na drugoj etaži (1 sprat)  i drugoj etaži (2 sprat) se nalaze prostorije sa kupatilima i kuhinjom. Ispred objekta se nalazi bašta i veliki parking prostor sa garažom.  Bitno je naglasiti da trenutno objekat je u roh-bau fazi i da trenutne slike predstavljaju kako bi izgledao kada bi se adaptirao i uredio po namjeni budućih zakupaca. Vlasnik je fleksibilan da visina adaptacije i zakup određene kvadrature bude u skladu sa potraznjom i ponudom. Zakupci mogu sami adaptirati ili da to uradi vlasnik po njihovim potrebama. Budućim zakupcima je ostavljen prostor da mogu parcelisati objekat i otvoreni smo za sve prijedloge.

Prostor je pogodan za IT firme ili firme koje žele iznajmiti objekat na duži period i napraviti ga po svojim standardima i komforu, na drugoj ili trećoj etaži se mogu napraviti spavaće sobe za uposlenike kojima je potreban odmor i relaksacija. U biti objekat moze biti čitav ili poslovne namjene ili stambeno-poslovne ili kao rezidecija za ambasade.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje 360° za nekretninu (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate snimak na većem ekranu):

    • VR Prizemlje: 

    • VR Prvi sprat: 

    • VR Drugi sprat Preview01: 

    • VR Drugi sprat Preview02: 

LOKACIJA Poslovni prostor se nalazi u ulici Posavska, naselje Hrasno Brdo.

SADRŽAJ Poslovni objekat se sastoji iz 3 etaže svaka etaža ima cca. po 100m2 a gdje parcela iznosi 560m2. Na prvoj etaži (Pr) se nalazi poslovni prostor koji ima višestruku namjenu gdje se moze pregraditi i urediti kao kancelarije ili ostaviti za druge namjene. Na drugoj etaži (1 sprat)  i drugoj etaži (2 sprat) se nalaze prostorije sa kupatilima i kuhinjom. Ispred objekta se nalazi bašta i veliki parking prostor sa garažom.

STANDARD Plinsko etažno. Unutrašnja drvena, vanjska PVC ili Alu stolarija. Parket ili laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice. Internet. Alarm. Klima. Privatni parking. Video nadzor. Garaža.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 347i/2023 SG

Tip nekretnine: Stambeno-poslovni

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Posavska

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 300m2

Broj soba: 10

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 6

Broj toaleta: 6

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Garaža
Ostava
Parking
Terasa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Alarm
Klima
Kamin
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Videofon
Voda
Video nadzor
Teretana
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC
Aluminijska
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Br. certifikata: 01-01.1-178/22
Poslovnica Novo Sarajevo