Bjelave, Bjelave

Najam, Stan, trosoban, Bjelave

Svijetao namješten trosoban stan sa garažom i dva balkona u zgradi novije gradnje, Bjelave

1 2 120m2
1.100 KM ~562 EUR
Izdaje se trosoban namješten stan u novijoj gradnji, površine 120m2 na prvom spratu stambenog objekta. Stan se nalazi u naselju Bjelave u istoimenoj ulici nedaleko od Ambasade Italije. U neposrednoj blizini smješteni su svi sadržaji neophodni za svakodnevni život (Osnovna škola Alija Nametak, supermarketi "Amko", "Merkator" i "Konzum", frizerski saloni, bankomati, pošta, restorani i dr.). Nekoliko minuta hoda udaljena je autobuska stanica koja ovo naselje povezuje sa centrom grada. Važno je napomenuti da je u navedenu cijenu uključeno i korištenje garaže, što budućim zakupcima olakšava korištenje automobila.

Stan, kao i cjelokupni objekat, je izgrađen krajem 2012. godine a pri gradnji su korišteni prilično kvalitetni materijali. Isti se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, dva balkona, kupatila, toaleta, garderobera i predsoblja.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u naselju Bjelave u istoimenoj ulici nedaleko od Ambasade Italije.

Sadržaj:
Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, dva balkona, kupatila, toaleta, garderobera i predsoblja.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Parket u svim prostorijama, keramika u kuhinji, kupatilu i toaletu. Balkon. Telefon. Kablovska TV. Interfon. Alarm. Internet. Klima. Blindo vrata. Garderober. Garaža.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 455i/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.100KM

Cijena EUR: ~562EUR

Lokacija

Adresa: Bjelave

Grad: Sarajevo, Bjelave

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 120m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2012

Godina zadnje adaptacije: 2012

Sprat: 1/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Namješteno
Interfon
Internet
Plin
Nova kuhinja
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad