Hrasno, Porodice Ribar

Najam, Stan, dvosoban, Hrasno

Nenamješten adaptiran dvosoban stan sa balkonom u mirnom dijelu naselja Hrasno

1 1 56m2
450 KM ~230 EUR

Izdaje se nenamješten dvosoban stan površine 56m2 na šestom spratu stambene zgrade s liftom smještene u ulici Porodice Ribar. Zgrada se nalazi u mirnom dijelu naselja Hrasno a ovo lokaciju karakteriše veliki broj sadržaja kao što su tržni centar "Robot", supermarket "Amko", osnovna škola, vrtić, ugostiteljski objekti, banka, pošta, apoteka, pekara, stanice javnog prevoza itd. Ispred zgrade se nalazi veliki zajednički parking.

Stan sadrži dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, ostavu, balkon i predsoblje. Adaptiran je početkom decembra 2014. godine i bitno je spomenuti da je urađeno sljedeće: promijenjene električne i vodovodne instalacije, prelakirana unutrašnja drvena stolarija, nova vanjska PVC stolarija, postavljene keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju, novi sanitarni elementi, a montirana su i ulazna blindirana vrata. Stan posjeduje sve priključke za kablovsku TV, Internet, kao i telefon.

Lokacija:
Stan se nalazi na šestom spratu stambene zgrade u ulici Porodice Ribar, naselje Hrasno.

Sadržaj:
Dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, ostava, balkon, predsoblje.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Parket u svim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Kablovska TV. Internet. Interfon. Blindirana ulazna vrata. Lift.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 398i/2014 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 450KM

Cijena EUR: ~230EUR

Lokacija

Adresa: Porodice Ribar

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 56m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: 6/7

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Lift
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad