Marijin Dvor, Tešanjska

Najam, Stan, četverosoban, Marijin Dvor

Kompletno adaptiran polunamješten četverosoban stan sa dva balkona u blizini Avaz Twist Towera, Marijin Dvor

2 3 100m2
2.000 KM ~1.023 EUR
Izdaje se kompletno adaptiran svijetao i prostran četverosoban stna, površine 100m2, smješten na 5. spratu stam-bene zgrade sa liftom. Predmetna nekretnina se nalazi u mirnom dijelu naselja Marijin Dvor, ulica Tešanjska u ne-posrednoj blizini Američke Ambasade i Avaz Twist Towera. U okruženju su smješteni svi sadržaji potrebni za sva-kodnevni život: državne institucije, kulturne ustanove, supermarketi, banke, ugostiteljski objekti i sl.

Važno je napomenuti da unutar stambenog kompleksa postoji zajednički parking. Sve važnije stanice javnog saobraćaja smještene su u radijusu od cca 100 metara.

Stan je u potpunosti adaptiran 2018. godine kada je vlasnik zamjenio kompletne instalacione sisteme (voda, struja). Također ugrađena je kvalitetna vanjska i unutrašnja drvena stolarija, postavljen je novi parket u svim prostorijama i keramičke pločice u kupatilima, te su ugrađena blindirana vrata. Prilikom ove adaptacije postavljeni su svi novi ele-menti u kuhinji i kupatilima.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i prostorom za trpezariju, tri spavaće so-be, dva kupatila, dva balkona i predsoblja.

Lokacija:
Predmetna nekretnina se nalazi u mirnom dijelu naselja Marijin Dvor, ulica Tešanjska u neposrednoj blizini Američke Ambasade i Avaz Twist Towera.

Sadržaj:
Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i prostorom za trpezariju, tri spavaće so-be, dva kupatila, dva balkona i predsoblja.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u ku-patilima, balkonu i predsoblju. Internet. Kablovska TV. Telefon. Interfon. Klima uređaja. Lift. Zajednički parking. Blin-do vrata.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kup-ca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 046i/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 2.000KM

Cijena EUR: ~1.023EUR

Lokacija

Adresa: Tešanjska

Grad: Sarajevo, Marijin Dvor

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 100m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 5/6

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Klima
Kamin
Interfon
Internet
Plin
Nova kuhinja
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad