Skenderija, Skenderija

Najam, Stan, trosoban, Skenderija

Namješten prostran trosoban stanu blizini zgrade "EU", Skenderija

1 2 104m2
650 KM ~332 EUR
Izdaje se namješten trosoban stan površine 104m2 na četvrtom spratu stambene zgrade u naselju Skenederija. Stan se nalazi u blizini zgrade EU i Njemačke ambasade u središta grada, gdje su ujedno svi sadržaji bitni za ugodan život. Budući zakupci u neposrednom okruženju na raspolaganju imaju supermarket, apoteku, pekaru, restorane, prodavnice, kulturne i obrazovne institucije, banke.

Nekretnina je dijelimično adptirana tokom zadnjih godina, te redovno i uredno održavana. Vlasnik je postavio novi pod, adaptirao kupatilo i toalet, te ugradio blindirana ulazna vrata.

Stan sadrži dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet, dnevni boravak, kuhinju a koja je u kombinaciji sa trpezarijom, i predsoblje.

Lokacija:
Stan se nalazi na 4. spratu stambene zgrade u ulici Skenderija u blizini zgrade EU.

Sadržaj:
Dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet, kuhinja, dnevni boravak, kuhinja a koja je u kombinaciji sa trpezarijom i predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket i laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Interfon. Kablovska TV. Telefon. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 075i/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 650KM

Cijena EUR: ~332EUR

Lokacija

Adresa: Skenderija

Grad: Sarajevo, Skenderija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 104m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1950

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Interfon
Plin
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad