Stari Grad, Obala Kulina bana

Najam, Stan, trosoban, Stari Grad

Kompletno adaptiran nenamješten luksuzan stan u ulici Obala Kulina Bana, Stari Grad

2 2 180m2
4.000 KM ~2.045 EUR
Izdaje se kompletno adaptiran svijetao i prostran trosoban stna, površine 180m2, smješten na 4. spratu stambene zgrade sa liftom. Predmetna nekretnina se nalazi u najužem centru grada, ulica Obala Kulina Bana u neposrednoj blizini Narodnog Pozorišta Sarajevo. U neposrednoj blizini smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život: obrazovne institucije, kulturne ustanove, banke, restorani, supermarketi, ugostiteljski objekti i sl.

Važno je napomenuti da je u cijenu najma ovog stana uključeno i garažno mjesto. Sve važnije stanice javnog saobraćaja smještene su u radijusu od cca. 100 metara.

Stan je u potpunosti adaptiran 2018. godine kada je vlasnik zamjenio kompletne instalacione sisteme (voda, struja, kanalizacija). Također ugrađena je kvalitetna vanjska i unutrašnja drvena stolarija, postavljen je novi parket u svim prostorijama i keramičke pločice u vešeraju i kupatilima, te ugrađena blindirana ulazna vrata. Prilikom ove adaptacije postavljeni su svi novi elementi u kuhinji i kupatilima.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i prostorom za trpezariju, dvije spavaće sobe, dva kupatila, vešeraj i predsoblje.

Lokacija:
Predmetna nekretnina se nalazi u centru grada, ulica Obala Kulina Bana u neposrednoj blizini Narodnog Pozorišta Sarajevo.

Sadržaj:
Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i prostorom za trpezariju, dvije spavaće sobe, dva kupatila, vešeraj i predsoblje.

Standard:
Plinsko etažno grijanje sa alternativnim električnim etažnim grijanjem. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i vešeraju. Internet. Kablovska TV. Telefon. Interfon. Tri klima uređaja. Lift. Garaža. Blindo vrata.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 048i/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 4.000KM

Cijena EUR: ~2.045EUR

Lokacija

Adresa: Obala Kulina bana

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 180m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1910

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 4/5

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Lift
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Klima
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad