Stup, 14. maja 92

Prodaja, Poslovni prostor, 1 prostorija, Ilidža, Stup

NOVOGRADNJA RIVERSIDE, STUP!Multifunkcionalni poslovni prostori orjentisani prema ulici, sa velikim portalima, površine 43m2 -129m2, u prizemlju novog stambeno-poslovnog kompleksa u izgradnji, pored rijeke Dobrinje, Stup! Popusti u pretprodaji do 5%!

1 1 43-129m2
196.110 - 580.545 KM ~100.269 - 296.828 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Predstavljamo Vam multifunkcionalne poslovne prostore, površine od 43,58m2, projektovane u sklopu novog stambenog-poslovnog kompleksa „RIVERSIDE“ u neposrednoj blizini rijeke Dobrinje! Poslovni prostori će se nalaziti na etaži prizemlja sa velikim portalima koji će biti orjentisani frontalno prema ulici 14.maja 92, što se izdvaja kao izuzetna prednost i prilika za poslovni poduhvat. Poslovni prostori će biti izvedeni do roh bau faze što će potencijalnim kupcima ostaviti mogućnost uređenja prema vlastitim željama i potrebama. "Open space" koncept, mogućnost prilagodbe, veliki portali i odlična vidljivost čine ove poslovne prostore jedinstvenim na tržištu i odličnim za širok spektar djelatnosti (ordinacije,kancelarije, trgovinska radnja, ugostiteljski objekat i sl.).

Trenutno na ponudi imamo sljedeće tipove poslovnih prostora:

  • PP1, ukupne površine 48,21m2, sa cijenom od 4.500 KM/m2 sa PDV!
  • PP2, ukupne površine 79,56m2, sa cijenom od 4.500 KM/m2 sa PDV!
  • PP3, ukupne površine 79,03m2, sa cijenom od 4.500 KM/m2 sa PDV!
  • PP4, ukupne površine 43,58m2, sa cijenom od 4.500 KM/m2 sa PDV!
  • PP1+PP2,ukupne površine 129,01m2, sa cijenom od 4.500 KM/m2 sa PDV!
  • PP3+PP4,ukupne površine 125,35m2, sa cijenom od 4.500 KM/m2 sa PDV!

Investitor je već obezbjedio pravosnažnu građevinsku dozvolu i objekat je u fazi gradnje, dok se završetak radova očekuje početkom 2025. godine.

Vrlo je važno naglasiti da u ranoj fazi gradnje moguće izvršiti spajanje predmetnih jedinica. Također kupci u pretprodaji mogu iskoristiti i jedinstvenu priliku i ostvariti do 5% popusta na navedene cijene, koristeći ograničenu ponudu koja je u toku.

Svim budućim stanarima se nudi i mogućnost kupovine otvorenog parking mjesta po cijeni od 11.700,00 KM s PDV-om i/ili garažnog mjesta po cijeni od 20.000,00 KM s PDV-om.

Za rezervacije, kupovinu i sve dodatne informacije o ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Ena Duka +387 62 111 511 ili pošaljite email na: ena@prostor.ba 

Novi stambeno-poslovni kompleks „RIVERSIDE“ nalazi se u blizini Binga u sarajevskom naselju Stup. Ovo mini naselje je smješteno u mirnom okruženju u ulici 14 Maja 92, neposredno pored rijeke Dobrinje a ipak u blizini ulice Kurta Schorka, kojom je ostvarena direktna veza sa Aerodromom Sarajevo, autoputem A-1 i centrom grada.

Stambeno-poslovni kompleks je u cjelini projektovan prema najmodernijim standardima gradnje a savremeni dizajn, kvalitetna termo fasada, vanjska PVC stolarija, „Tarkett“ podne obloge i toplotne pumpe  samo neke od prednosti ovog objekta, koje budućim stanarima garantuju energetski efikasnu, jednostavnu i dugotrajnu upotrebu stambenih jedinica.

Između Bloka A i Bloka B projektovan je bezbjedan prostor za igru djece sa zelenom površinom, dječijim mobilijarom, klupama za odmor i relaksaciju na korištenje za sve buduće stanare naselja.

Kombinacija jedinstvene lokacije, vrhunskog kvaliteta gradnje, te funkcionalno projektovanog prostora, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

Trenutno stanje gradilišta-Mart/2024. godine: 

LOKACIJA

Ukoliko želite živjeti na mirnoj, tihoj  i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

Na udaljenosti od 5-10 min hoda nalaze se:

  • Tržni centar Bingo sa svim osnovnim sadržajima potrebnim za svakodnevni život;
  • Brojni ugostiteljski objekti (restorani, moteli, hoteli);
  • Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Obzirom na blizinu Stupske petlje, pristup gradskim transverzalama i autoputu A1 je u mnogome olakšan te čime je nekretnina kvalitetno povezana sa svim dijelovima grada.

STANDARD Fasadni sistem sa stiroporom debljine 10cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija su PVC, porijeklom iz zemalja EU, ostakljeni trostrukim termopan staklom sa argonskom ispunom.  Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarnim opremom i galanterijom.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: N/2023-R9

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 196.110 - 580.545KM

Cijena EUR: ~100.269 - 296.828EUR

Lokacija

Adresa: 14. maja 92

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 43 - 129m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2025

Godina zadnje adaptacije: 2025

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Garaža
Parking
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Plin
Voda
Struja
Grijanje
Toplotna pumpa
Ena Duka
Ena Duka
Br. certifikata: 01-01.1-24/23
Poslovnica Novi Grad