Buća Potok, Adema Buće

Prodaja, Stan, dvosoban, Buća Potok

Funkcionalan i dvostrano orijentisan dvosoban stan sa dvije lođe na drugom spratu stambene zgrade novije gradnje, naselje Buća Potok

1 1 56m2
105.000 KM ~53.686 EUR
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 56m2 na drugom spratu stambene zgrade u ulici Adema Buće, naselje Buća Potok. Zahvaljujući funkcionalnom rasporedu prostorija i prostranosti istih, kao i dvostranoj orijentaciji (Sjever-Jug), osiguran je ugodan boravak u stanu.

Stambena zgrada u kojoj se nalazi stan izgrađena je 2007. godine i karakteriše je dobra gradnja sa drvenom vanjskom stolarijom, drvenom unutrašnjom stolarijom, kvalitetnim parketom u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i predsoblju, protuprovalnim ulaznim vratima, te nizom drugih detalja koji ukazuju na kvalitet materijala završne obrade.

Važno je napomenuti da stan posjeduje ostavu i dvije lođe koje predstavljaju dodatnu vrijednost ovog stana.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Adema Buće, naselje Buća Potok.

Sama zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atkraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 500 metara nalaze: Supermarket Bingo, pijaca "Kvadrant", osnovna škola, srednja škola, ambulanta, apoteka, autobusko stajalište, benzinska pumpa, Tržni centar Merkur, mnogobrojni ugostiteljski objekti i trgovačke radnje.

Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže autobusko stajalište udaljeno samo 10m od zgrade. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dovoljno parking prostora za stanare.

Sadržaj:
Na desnoj strani predsoblja nalazi se spavaća soba i kupatilo, dok je ravno ostava i dnevni boravak. Iz dnevnog boravka na desno pristupa se u kuhinju. Pristup lođi 1 je na lijevo iz dnevnog boravka, dok je lođi 2 ravno iz kuhinje.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska stolarija drvo. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, ostavi i lođama. Blindo vrata. Lift. Interfon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Bakir Džananović
Bakir Džananović
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 008p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 105.000KM

Cijena EUR: ~53.686EUR

Lokacija

Adresa: Adema Buće

Grad: Sarajevo, Buća Potok

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 56m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2007

Godina zadnje adaptacije: 2007

Sprat: 2/7

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Ostava
Lođa
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko
Bakir Džananović
Bakir Džananović
Poslovnica Novo Sarajevo