Čapljina, Vukovarska

Prodaja, Stan, trosoban, Čapljina

NOVA CIJENA! Kompletno adaptiran i namješten trosoban stan (2+1) u zgradi novije gradnje s otvorenim pogledom

1 2 87m2
260.000 KM ~132.936 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran i namješten trosoban stan (2+1) ukupne uknjižene kvadrature od 86,60 m2 na četvrtom (posljednjem) spratu stambene zgrade novije gradnje s liftom na jako atraktivnoj lokaciji u Čapljini. Lokacija stana je u urbanom dijelu grada te su svi sadržaji za ugodan život u neposrednoj blizini što ovu nekretninu čini jedinstvenom na tržištu.

Zgrada u kojoj se stan nalazi je izgrađena cca 2009. godine i nalazi se u dobrom i održavanom stanju, dok je stan kompletno adaptiran i namješten u toku 2023. godine i od tada se nije koristio.

Prilikom adaptacije prema izjavi vlasnika izvršena je zamjena podnih obloga u stanu i postavljen je kvalitetan parket, kompletno je adaptirano kupatilo, postavljena nova unutrašnja stolarija, renoviran je krov te je stan opremljen novim namještajem i kuhinjom.

Stan se dispozitivno sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i trpezarijom u „open space“ izvedbi, dvije spavaće sobe, kupatila, vešeraja, hodnika i lođe s koje se pruža lijep pogled na naselje.

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta Mob/Viber/ Whatsapp: Haris Dervišbegović +387 61 319 893 ili pošaljite email na: haris@prostor.ba 

LOKACIJA Čapljina je grad i naseljeno mjesto u jugozapadnoj Hercegovini, Bosna i Hercegovina, sa oko 5.700 stanovnika u naseljenom mjestu, odnosno oko 26.000 stanovnika u gradu. Lokacija nekretnine je jako atraktivna obzirom da se nalazi u urbanom dijelu grada te da se u blizini predmetne nekretnine nalaze svi sadržaji za ugodan život: kafići, prodavnice, banke, prostori za odmor i rekreaciju itd.

Parking prostor se nalazi u neposrednoj blizini zgrade tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano

SADRŽAJ Ulaskom u stan pristupa se hodniku. Iz hodnika na lijevo se nalazi dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom i ostava/vešeraj. Na desno se nalaze dvije spavaće i kupatilo. Izlaz na lođu je omogućen iz dnevnog boravka.

STANDARD Vanjska stolarija su PVC višekomorni profili s vanjskim ALU roletnama. Ulazna vrata su protuprovalna sa sigurnosnom bravom i odgovarajućim okovom. Podna obloga u stanu je prvoklasni parket. Podovi u kupatilu i na lođi rađeni su od keramičkih pločica I klase. Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarnim opremom i galanterijom. Grijanje i hlađenje objekta je riješeno putem klima uređaja. Lift.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Br. certifikata: 01-01.1-181/22
Poslovnica Centar - Centrala
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 002p/2024 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 260.000KM

Cijena EUR: ~132.936EUR

Lokacija

Adresa: Vukovarska

Grad: Čapljina

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 87m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2009

Godina zadnje adaptacije: 2023

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Garaža
Lođa
Ostava
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Videofon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Klima
Stolarija
PVC
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Br. certifikata: 01-01.1-181/22
Poslovnica Centar - Centrala