Centar, Hadzi Idrizova

Prodaja, Stan, trosoban, Centar

Adaptiran i funkcionalan trosoban stan u blizini Druge Gimnazije, Centar. Pogodan za iznajmljivanje!

1 2 47m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 47 m2 (stvarna površina 50m2 prema informacijama od vlasnika) u ulici Hadži-Idrizova, Opština Centar. Stan se nalazi u prizemlju kvalitetne zgrade koja je izgrađena cca.1970-ih godina.

Bitno je napomenti da je u oglašenu cijenu uračunata ugradbena kuhinja sa svim tehničkim uređajima kao i ostali ugradbeni elementi u spavaćoj sobi, a osim toga postoji mogućnost kupovine stana sa svim stvarima.

Predmetna nekretnina je potpuno adaptirana 2007. godine, tom prilikom su ugrađena kvalitetna protuprovalna vrata i postavljena je nova vanjska drvena stolarija. Kupatilo je takođet kompletno adaptirano, zamjenjene su vodovne i električne instalacije i postavljeni su novi sanitarni elementi. Osim toga instaliran je sistem etažnog grijanja (plin ili struja) i postavljeni su novi parketni podovi u svim prostorijama.

Obzirom na kvadraturu, kao i izvrsnu i pristupačnu lokaciju nekretnine u najužem centru grada, budućim vlasnicima se pruža ideala prilika za iznjamljivanje iste, kako ratkoročno tako i dugoročno.

Ispred zgrade se nalazi zajednički parking koji koriste stanari zgrade, čime je upotreba automobila uveliko olakšana.

Lokacija:
Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Hadži-Idrizova, Općina Centar. Zahvaljujući vrhunskoj lokaciji u neposrednoj blizini nekretnine nalaze se brojne državne institucije kao i veliki broj ambasada i stranih predstavništva, obrazovnih i kulturnih ustanova i sl. Na udaljenosti od svega par minuta hoda nalaze se BBI centar, zgrada Predsjedništva, Titova ulica, McDonald's, sjedišta brojnih banaka i kompanija, jednom rječju kompletan urbani centar grada. Brojne trgovine, kafići, restorani, pijaca, apoteka, stajališta javnog gradskog saobraćaja se također nalaze u neposrednoj blizini te uveliko olakšavaju svakodnevni boravak.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg se ravno pristupa kupatilu, a lijevo spavaćim sobama. Iz predsoblja na desno se pristupa dnevnom boravku koji je povezan sa kuhinjom.

Standard:
Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Električno etažno grijanje. Parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keremičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Podrum. Klima. Interenet. Kablovska TV. Interfon. Blindo vrata.


FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Opšte informacije

Broj nekretnine: 022p/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hadzi Idrizova

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 47m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2007

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Klima
Namješteno
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno električno