Hrasno, Aleja lipa

Prodaja, Stan, dvosoban, Hrasno

Dvosoban stan funkcionalnog rasporeda sa lođom i lijepim pogledom u ulici Aleja Lipa, naselje Hrasno - PRODANO!

1 1 53m2
Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 53m2 u ulici Aleja Lipa, naselje Hrasno. Nekretnina se nalazi na desetom spratu stambene zgrade sa liftom pozicionirane u neposrednoj blizini Vilsonovog šetališta.

Nekretninu karakteriše funkcionalan raspored prostorija na način da je iz predsoblja omogućen pristup svim prostorijama. Stan je djelimično adaptiran prije nekoliko godina kada je postavljena nova vanjska PVC stolarija, kvalitetna ulazna blindo vrata, te promijenjeni radijatori. Osim navedenog, u stanu nije bilo drugih ulaganja što budućim vlasnicima ostavlja mogućnost da adaptaciju prilagode svojim željama i potrebama.

Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je 70tih godina. Bitno je spomenuti da pored unutrašnje ostave stan posjeduje i podrumsku prostoriju.

Lokacija:
Stan je smješten na desetom spratu stambene zgrade sa liftom koja se nalazi u ulici Aleja Lipa, naselje Hrasno.

U krugu od 200m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC "Robot", ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog "Vilsonovog šetališta".

Glavne gradske saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od samo dvije minute hoda. Lokacija je odlično cestovno povezana sa svim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa spavaćoj sobi, kuhinji i kupatilu, ravno dnevnom boravku, na lijevo ostavi. Na desno iz dnevnog boravka se pristupa zatvorenoj lođi.

Standard:
Centralno grijanje iz toplana. Vanjska PVC stolarija. Željezna vanjska stolarija na lođi. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Vinas pločice u kuhinji i trpezariji, keramičke pločice u kupatilu. Blindo vrata. Lift. Garaža.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Opšte informacije

Broj nekretnine: 004p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Aleja lipa

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 53m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1975

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 10/12

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Podrum
Ostava
Lođa
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane