Koševsko Brdo, Jukićeva

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Koševsko Brdo

Adaptiran jednosoban stan sa kompletnim namještajem i tehničkim uređajima, Koševsko Brdo

1 0 30m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se adaptiran jednosoban stan površine 30m2 smješten u prizemlju stambene zgrade u ulici Jukićeva, naselje Koševsko Brdo. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je 1970-ih godina.

Bitno je naglasiti da je u cijenu uključen kompletan namještaj i svi tehnički uređaji u stanu.

Posljednja adaptacija nekretnine je izvršena 2021. godine kada su su zamijenjene vodovodne instalacije, sanitarni elementi i keramika u kupatilu, postavljena nova rasvjetna tijela u dnevnom boravku i kupatilu, te izvršeno krečenje cijelog stana. Ranije je postavljena vanjska pvc stolarija, blindirana ulazna vrata, laminat u svim prostorijama osim kupatila, te izvršena zamjena elektroinstalacija sa postavljanjem automatskih osigurača. Stan ima i gelendere sa opcijom otključavanja i otvaranja po potrebi.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, manje kuhinje, kupatila i predsoblja. Obzirom na lokaciju u blizini nekoliko fakulteta i niske režijske troškove, pogodan je za iznajmljivanje, te predstavlja atraktivnu priliku za investirora koji ne bi morao trošiti vrijeme i novac na adaptaciju i namještanje nekretnine nego je odmah može staviti u funkciju.

U okolini zgrade postoji dosta zajedničkog parking prostora te je korištenje vlastitog automobila uveliko olakšano. U blizini je i autobuska stanica za korisnike javnog prevoza.

Stan ima optimalnu orijentaciju na jugozapad i pogled na zelenu površinu koja se nalazi iza zgrade.

LOKACIJA Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Jukićeva, naselje Koševsko Brdo, Opština Centar. U blizini zgrade nalaze mnogi poslovno-prodajni objekti, restorani, pekare, supremarketi, škole, fakulteti, religijski objekti, pošta, banke, te mnoge državne institucije. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor a stanica javnog gradskog prevoza je udaljena cca. 200m od nekretnine.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i predsoblja.

STANDARD Električno grijanje na konvektor. Alternativna grijanja na plinsku peć. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu. Blindo vrata.Telefon. Kablovska TV. Internet. Interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 051p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Jukićeva

Grad: Sarajevo, Koševsko Brdo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 30m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1975

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: Pr/3

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Namješteno
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo