Mejtaš, Kevrin potok

Prodaja, Stan, trosoban, Mejtaš

Djelimično adaptiran manji trosoban stan sa prostranim balkonom u centralnom dijelu grada, Mejtaš

1 2 51m2
130.000 KM ~66.468 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 51,50m2 na trećem spratu stambene zgrade smještene u ulici Kevrin potok, naselje Mejtaš, centralni dio grada. Zgrada je pozicionirana u neposrednoj blizini Srednje medicinske škole. Stan odlikuje odlična i atraktivna lokacija, funkcionalan raspored, kao i prostran balkon dodatne površine cca. 16,25m2 a koji nije uračunat u uknjiženu kvadraturu.

Djelimična adaptacija stana se desila 2015. godine a važno je spomenuti da je urađeno sljedeće: pregrađivanje spavaće sobe u dvije manje, postavljanje keramičkih pločica u kuhinji, degažmanu i predsoblju, vanjska PVC stolarija u dnevnom boravku, kuhinji i kupatilu, brušenje i lakiranje parketa, te pregrađivanje jednog dijela balkona i ustakljavanje tog istog dijela.

Obzirom na lokaciju nadomak starog dijela grada i ulice Ferhadija, manju kvadraturu i povoljnije režijske troškove, nekretnina je pogodna za iznajmljivanje kako kratkoročno tako i dugoročno, te predstavlja idealnu priliku za investiranje.

Zajednički parking je omogućen u ulici ispred zgrade.

Lokacija:
Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade koja je pozicionirana u ulici Kevrin potok, naselje Mejtaš, te se nalazi na nekoliko minuta udaljenosti od tržnog centra BBI a samim time i užeg centra grada. Ulica Ferhadija, Baščaršija, Vječna vatra, samo su neke od lokacija i znamenitosti koje su dostupne u krugu od nekoliko minuta hoda. Brojni supermarketi, kafići, restorani, pekara, apoteka, banka, osnovna škola „Silvije Strahimir Kranjčević“, Srednja medicinska škola, Katolički školski centar, ambulanta, kompletna gradska infrastruktura u velikoj mjeri olakšavaju svakodnevni život i čine ga lakšim.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa kupatilu kao i kuhinji, dok je na lijevo omogućen pristup dnevnom boravku iz kojeg se na desno izlazi na jedan dio balkona. Iz dnevnog boravka se ravno pristupa degažmanu iz kojeg se na desno pristupa spavaćoj sobi 2, a ravno spavaćoj sobi 1 iz kojeg se na desno izlazi na drugi (ustakljeni) dio balkona.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska drvena stolarija u spavaćim sobama. Vanjska PVC stolarija u dnevnom boravku, kuhinji i kupatilu. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, degažmanu i predsoblju. Kablovska TV. Internet. Interfon. Klima uređaj.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Merim Hadžiefendić
Merim Hadžiefendić
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 032p/2019 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 130.000KM

Cijena EUR: ~66.468EUR

Lokacija

Adresa: Kevrin potok

Grad: Sarajevo, Mejtaš

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 51m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1968

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Klima
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Merim Hadžiefendić
Merim Hadžiefendić
Poslovnica Centar