Skenderija, Terezija

Prodaja, Stan, trosoban, Skenderija

NOVOGRADNJA SKENDERIJA! Dvoiposoban stan fantastičnog rasporeda i prelijepog pogleda prema centru Sarajeva, Skenderija - REZERVISANO!

1 2 52m2
Na upit
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Predstavljamo Vam izuzetan dvoiposoban stan površine cca 52-53 m2 u novom stambenom objektu vrhunskog dizajna i kvalitete u izgradnji u samom centru Sarajeva! Predmetna nekretnina je odličnog rasporeda prostorija, te potpuno otvorenog pogleda prema centru Sarajeva, koji će budućim kupcima omogućiti odmor u potpunoj privatnosti. Velika prednost ove nekretnine je činjenica da na relativno malu kvadraturu raspolaže sa čak 2 spavaće sobe, kao kupatilo i toalet. Izlaz na lođu je omogućen iz dnevnog boravka, i obje spavaće sobe, što je svakako rijetkost na tržištu.

Objekat je smješten u ulici Terezije na Skenderiji, nedaleko od KSC Skenderija, SCC-a i samog centra Sarajeva, a u isto vrijeme dovoljno izdvojen od glavnih gradskih saobraćajnica sa prelijepim pogledom na Sarajevo i okolno zelenilo tako da će budući stanari moći uživati u miru I tišini, a biti locirani u samom centru Sarajeva. Ovaj projekat je jedinstven za centar Sarajeva, a projektovan je u savremenom duhu uz maksimalno poštivanje lokalnog ambijenta. Ideja je da objekat svojom formom i primjenjenim materijalima na logičan način ispuni neizgrađeni prostor te ostavi duh i pečat vremena u kojem je nastao. Predmetni stambeni objekat je projektovan tako da zadovoljava minimalno energetski razred A+.

Ovaj tip nekretnine trenutno je dostupan na sljedećim etažama i to:
Visoko prizemlje; Ukupna netto površina: 52,11 m2 - REZERVISANO!
Prvi sprat; Ukupna netto površina: 53,08 m2 - REZERVISANO!
Drugi sprat; Ukupna netto površina: 53,08 m2 - REZERVISANO!

Budućim stanarima se također nudi mogućnost kupovine garažnih mjesta po cijenama od 19.800 KM sa PDV-om do 27.000 KM sa PDV-om.

Na objektu će biti primjenjeni savremeni i prirodni ekološki materijali. Fasada objekta je planirana kao termička, sa stiroporom debljine 15 cm, tipa "Rofix". Vanjska stolarija je planirana od PVC profila KBE 88 sa 3-slojnim staklom i vanjskim roletnama, kao i aluminijska tipa FEAL Termo 65. Podovi u stambenim jedinicama su planirani od troslojnog parketa prve klase, tipa Tarkett, kamena u hodnicima, te keramičkih pločica prve klase. Ulazna vrata u stanove će biti protuprovalna, zvučno izolovana i otporna na požar na magnetnu karticu tipa "DIERE". Grijanje stambenih jedinica je riješeno kao podno sa rehau sistemom i cijevima, te gasnim kondenzacijskim bojlerima, U sklopu svakog stana, bit će postavljen i klima uređaj

Kombinacija jedinstvene lokacije, vrhunskog kvaliteta gradnje, te funkcionalno projektovanog prostora, čini ovu ponudu jedinstvenom u okruženju.

U ranoj fazi gradnje moguće je spajanje stanova u veći ili preinake u samom rasporedu soba.

Za sve informacije o ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Haris Dervišbegović 061/319-893 ili VIBER/Whatsupp +38761319893.

Lokacija:
Ukoliko želite živjeti na mirnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi u samom centru grada, nedaleko od glavnih gradskih saobraćajnica onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.
U neposrednoj blizi objekta se nalaze sljedeći sadržaji:
Vilsonovo šetalište (cca 7 minuta hoda)
Sarajevo City Center (cca 10 minuta hoda)
Alta Shopping Centar (cca 11 min hoda)
KSC Skenderija (cca 10 minuta hoda)
BBI Centar (cca 20 minuta hoda)

Sadržaj:
Ulaskom u stan lijevo se nalazi toalet i degažman, desno dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom a pravo spavaća soba 2. Iz degažmana lijevo se pristupa kupatilu a desno spavaćoj sobi 1. Izlaz na lođu je omogućen iz dnevnog boravka, spavaće sobe 1 i spavaće sobe 2.

Standard:
Termo fasada debljine 15 cm, tipa "Rofix". Fasadna stolarija PVC profili KBE 88, troslojno staklo sa vanjskim aluminijskim roletnama. Vanjska bravarija tipa FEAL termo 65. Troslojni parket I klase tipa "Tarkett", kamen u hodnicima i stepeništu I klase Granit Beta Roso, keramičke pločice I klase. Ulazna vrata u stanove protuprovalna, protupožarna na magnetnu karticu tipa "Diere". Podno grijanje stanova sa Rehau sistemom i cijevima. Sanitarni uređaji prve klase. Videointerfon, dojava požara u garažama, detekcija ugljen monoksida (CO) u garažama, video nadzor zajedničkih komunikacija u objektu. Elektronski vodomjeri. Klima uređaj.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2018-8840

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Terezija

Grad: Sarajevo, Skenderija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 52m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2019

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 0.5 - 2/5

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Ostava
Klima
Lođa
Parking
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Podno grijanje
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad