Stari Grad, Sime Milutinovića Sarajlije

Prodaja, Stan, četverosoban, Stari Grad

Četverosoban stan u zgradi kvalitetne gradnje na atraktivnoj lokaciji u blizini ”Hotela Evropa”, Stari Grad

1 3 87m2
Na upit

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se četverosoban stan sa balkonom površine 87m2 na petom spratu stambene zgrade u ulici Sime Milutinovića Sarajlije, Opština Stari Grad. Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 90-tih godina i odlikuje je visok kvalitet gradnje.

Predmetna nekretnina je adaptirana u više vremenskih navrata, tom prilikom su zamjenjene električne i vodovodne instalacije, adaptirano kupatilo, ugrađeni su ‘’Velux’’ kvalitetni krovni prozori kao i protuprovalna ulazna vrata, dok je ostatak stana u redovno održavanom stanju.

Ono što izdvaja ovu nekretninu od ostalih na tržištu je pozicija u samom centru grada, te predstavlja idealnu priliku za investiranje, kako za kratkoročni najam, tako i za duži vremenski period.

Odlična centralna lokacija, dvostrana orijentacija, kvalitetna gradnja, kao i optimalan raspored prostorija na postojeću kvadraturu, samo su neke od prednosti ove nekretnine.

Lokacija:
Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade u blizini Hotela Evropa, Opština Stari Grad. Obzirom na izvrsnu lokaciju nekretnine, u neposrednoj blizini su smještene mnoge obrazovne ustanove, kulturne institucije, trgovine, banke, sportsko-rekreacioni centri, što doprinosi kvalitetu života i omogućava brz i jednostavan pristup svim najvažnijim gradskim sadržajima.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predosblje iz kojeg se ravno pristupa dnevnom boravku sa povezanom trpezarijom, na lijevo toaletu, a ne desno kuhinji iz koje je omugućen izlaz na balkon. Iz trepzarije se pristupa degažmanu iz kojeg je omogućen pristup spavaćim sobama i kupatilu.

Standard:
Vanjska aluminijska stolarija. Krovni ‘’Velux’’ prozori. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, trpezariju, degažmanu i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu i na balkonu. Blindo ulazna vrata. Grijanje plinsko etažno. Klima uređaj. Interfon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Nejra Mujezin
Nejra Mujezin
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 040p/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Sime Milutinovića Sarajlije

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 87m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 5/5

Sadržaji nekretnine
Podrum
Blindo vrata
Klima
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Alumijin i drvo
Nejra Mujezin
Nejra Mujezin
Poslovnica Centar