Stup, Džemala Bijedića

Prodaja, Stan, trosoban, Ilidža, Stup

RIJETKA PRILIKA! Funkcionalan i namješten trosoban stan sa lođom u novogradnji - BULEVAR PREMIUM, naselje Stup

2 2 74m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se funkcionalan i kompletno namješten trosoban stan uknjižene površine 74,50m2 na 8.spratu (nije zadnji!) zgrade novogradnje – naselje BULEVAR PREMIUM APARTMETS, Stup. Stambena zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena početkom 2022. godine i karakteriše je kvalitetna gradnja sa svim potrebnim sadržajem za svakodnevni život.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, dva kupatila, lođe i predsoblja. Stan je veoma malo korišten i redovno i uredno se održavao. Ima dvostranu orijentaciju (ISTOK-JUG) koja pruža dovoljno dnevnog osvjetljenja i prozračnosti, te otvoren, panoramski pogled prema gradu.

Budućem vlasniku ostaje sav namještaj i bijela tehnika na poklon.

Stan se odlikuje vrhunskim tehnološkim rješenjima i najmodernijom opremom, od kojeg treba istaći sljedeće :

- Luksuzno dizajnirana protuprovalna ulazna vrata sa kaljenim staklom i drvenim fornirom

- Visina stropa u stanu je 290cm

- Unutrašnja stolarija u elegantoj bijeloj boji sa visinom od 230cm

- Vanjska petokomorna PVC stolarija

- Prvoklasni parket visokog sjaja debljine 14mm

- U kupatilima i kuhinji je postavljena prvoklasna italijanska keramika

- U kupatilima je postavljeno „tursko kupatilo“ sa podnim grijanjem i higijenskom WC daskom

- Digitalni termostat/kalorimat za kontrolu temperature, grijanja u stanu

- Svi mjerači potrošnje električne energije, vode, grijanja su zasebni

- Posjeduje ugrađeni klima uređaj

- Ulazni hodnici i stubišta, liftovi su izrađeni u kombinaciji crnih granitnih ploča i keramike sa aluminjskim ogradama i LED rasvjetom

- Video nazdor nad zgradom,stubištem, predulazima

Istaknute odlike stana su: dvostrana orijentacija, prostrana lođa sa lijepim pogledom na okolne zelene površine kao i odličan raspored prostorija. Izvrstan kvalitet gradnje u kombinaciji sa centralnim grijanjem sa vlastitom kotlovnicom „EuroTerm“ i središnjom pozicijom u zgradi čine stan ugodnim za boravak tokom različitih godišnjih perioda. Iza zgrade je zajednički parking prostor za stanare.

LOKACIJA Stan se nalazi na 8.spratu (nije zadnji!) zgrade novogradnje – naselje BULEVAR PREMIUM APARTMETS. Stambena zgrada je okružena lijepo uređenim igralištem za djecu , te rekreativno-sportskim igralištem, a lokacija je atraktivna zbog razvijene infrastrukture i blizine različitih sadržaja potrebnih za svakodnevne aktivnosti.

U radijusu od samo 500-600 metara se nalaze: osnovne I srednje  škole, dom zdravlja, apoteke, restorani, supermarketi, termalna rivijera Ilidža, aerodrum. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da se park ne nalazi u blizini prometnijih saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno cca 200 metara od zgrade. Redovna tramvajska I autobuska linija saobraća svakih 5 minuta.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe, dva kupatila, lođe i predsoblja.

STANDARD Vlastita Kotlovnica EuroTerm. Vanjska petokomorna PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Internet. Kablovska TV. Interfon.Video nadzor. Klima. Blindo vrata. Digitalni kalorimetar. Lift. Automatski osigurači. Namještaj.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 043p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Džemala Bijedića

Grad: Ilidža, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 74m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2022

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 8/9

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Klima
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo