Stup, Pijačna

Prodaja, Stan, dvosoban, Stup

Svijetao dvosoban stan dvostrane orijentacije sa balkonom na trećem spratu u zgradi novije gradnje, Stup - PRODANO!

1 1 56m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 56,70 m2 na trećem spratu poslovno-stambene zgrade Unitrade, ulica Pijačna, naselje Stup. Stambeno - poslovni objekat u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađen 2015. godine, posjeduje lift i ima ukupno tri sprata.

Stan sadrži dnevni boravak, spavaću sobu, predsoblje, kuhinju, kupatilo i balkon. Pri izgradnji su korišteni izuzetno kvalitetni materijali, a stambene jedinice imaju individualne mjerače potrošnje za sve energente. Stan posjeduje vrlo prostrani balkon južne orijentacije sa neometanim pogledom. Obzirom da se nekretnina nalazi u zgradi novije gradnje, posjeduje slijedeće pogodnosti i karakteristike: kvalitetna unutrašnja drvena stolarija i vanjska PVC stolarija sa vanjskim oblogama, plinsko etažno grijanje, protuprovalna ulazna vrata, kao i automatski osigurači.

Nekretnina također posjeduje i klima uređaj koji boravak tokom vrelih ljetnih mjeseci čini ugodnim, a dvostrana orijentacija (Istok- Jug) pruža dovoljno prirodne svjetlosti.

Ispred zgrade se nalazi parking prostor, a prema informaciji od vlasnika postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta u suterenu.

Lokacija:
Stan se nalazi na trećem spratu novoizgrađenog poslovno - stambenog objekta Unitrade, ulica Pijačna, u blizini glavne gradske saobraćajnice. Lokacija je dobro uvezana cestovnim i tramvajskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:
Iz predsoblja lijevo se pristupa kupatilu, pravo kuhinji, a desno dnevnom boravku. Ravno iz dnevnog boravka se pristupa u spavaću sobu. Dnevni boravak je povezan sa kuhinjom, a izlaz na balkon je iz dnevnog boravka.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Aluminijski radijatori. Vanjska PVC stolarija sa vanjskim oblogama. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i na balkonu. Interfon. Kablovska TV. Automatski osigurači. Protuprovalna ulazna vrata. Lift. Klima uređaj.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Opšte informacije

Broj nekretnine: 003p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Pijačna

Grad: Sarajevo, Stup

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 56m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2015

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Klima
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko