Vogošća, 24. juna

Prodaja, Stan, dvosoban, Vogošća

Prostran dvosoban stan sa balkonom na prvom spratu u zgradi novije gradnje, Vogošća. Mogućnost pretvaranja u trosoban! - PRODANO!

1 1 58m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 58,42 m2 na prvom spratu stambene zgrade novije gradnje u ulici 24.Juna, naselje Vogošća. Stambena zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina je izgrađena 2010. godine. U stanu je prilikom izgradnje ugrađeno plinsko etažno grijanje, kvalitetna drvena unutrašnja i vanjska stolarija, kao i parketni podovi u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji.

S obzirom da se radi o zgradi novije gradnje, nije bilo potrebe za dodatnim većim ulaganjima unutar stana.

Bitno je naglasiti da postoji mogućnost da se uz minimalna ulaganja trpezarijski prostor pretvori u spavaću sobu i tako od dvosobnog dobije trosoban stan.

Stan karakteriše odlična spratnost, mirna i sunčana lokacija, planska organizacija naselja, kao i očuvanost enterijera.

Pristup automobilom je omogućen do same zgrade gdje se nalazi veliki zajednički parking, što uveliko olakšava korištenje automobila.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici 24. Juna u mirnom i sunčanom dijelu Vogošće, a istovremeno nedaleko od samog centra naselja. Čist vazduh, planska organizacija naselja, kvalitetna saobraćajna komunikacija sa centrom kao i blizina dječijih igrališta, osnovnih škola, srednjoškolskog centra, visokoškolske ustanove, supermarketa, ugostiteljskih i poslovnih objekata što čini sve uslove za ugodan i miran život u urbanoj sredini.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata se nalazi predsoblje iz kojeg se pravo pristupa kuhinji i trpezariji, dok je sa desne strane omogućen pristup dnevnom boravku iz kojeg je omogućen pristup balkonu, a sa lijeve strane trpezariji. Sa desne strane dnevnog boravka je omogućen pristup degažmanu iz kojeg je ravno omogućen pristup kupatilu, a sa lijeve strane spavaćoj sobi.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, trpezariji i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i na lođi. Blindirana ulazna vrata. Interfon. Internet. Kablovska TV. Lift.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Opšte informacije

Broj nekretnine: 084p/2018 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: 24. juna

Grad: Vogošća

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 58m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2010

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 1/7

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Podrum
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko