Bjelave, Ašikovac

Najam, Kuća, 7 soba, Bjelave

Namještena kuća na tri etaže sa baštom i privatnim parkingom u naselju Bjelave

3 5 220m2
2.100 KM ~1.074 EUR
Izdaje se namještena kuća na tri etaže površine 220m2 u ulici Ašikovac, naselje Bjelave. Nekretnina se nalazi na mirnoj lokaciji 5 minuta hoda od centra grada. U neposrednoj blizini nekretnine nalaze se razni sadržaji potrebni za život (supermarketi, ugostiteljski objekti, apoteka, autobusko i tramvajsko stajalište).

Izgradnja nekretnine je završena 1988.godine i od tada je redovno i uredno održavana. Prizemlje sadrži dnevni boravak u čijem sklopu je kuhinja, dvije trpezarije, dvije spavaće sobe, kamin soba, kupatilo, toalet, predsoblje i balkon.
Na međuetaži su jedna spavaća soba i garderober. Na prvom spratu se nalazi jedna spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja, kupatilo i ostava.

Kuća je kompletno namještena što uključuje sve elemente, kao i elektronske aparate i uređaje. Bitno je naglasiti da kuća posjeduje dva privatna parkinga. Također, ispred kuće se nalazi prekrasna bašta koja pruža dovoljno prostora za odmor i relaksaciju.

Lokacija:
Kuća se nalazi u ulici Ašikovac u blizini Francuske rezidencije, u naselju Bjelave.

Sadržaj:
Prizemlje: dnevni boravak u čijem sklopu je kuhinja, dvije trpezarije, dvije spavaće sobe, kamin soba, kupatilo, toalet, predsoblje i balkon.
Međuetaža: jedna spavaća soba i garderober
Prvi sprat: dnevni boravak, jedna spavaća soba, kuhinja, ostava i kupatilo.

Standard:
Etažno plinsko grijanje i grijanje na lož ulje. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska drvena stolarija. Brodski bod je u svim prostorijama (bijeli bor-jasen). Kablovska, TV, Internet, Telefon, Kamin, Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 325i/2018 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 2.100KM

Cijena EUR: ~1.074EUR

Lokacija

Adresa: Ašikovac

Grad: Sarajevo, Bjelave

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 220m2

Broj soba: 7

Broj spavaćih soba: 5

Broj kupatila: 3

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1988

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr - 2/2

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Voda
Električna energija
Telefon
Namješteno
Ostava
Lođa
Kamin
Internet
Plin
Nova kuhinja
Grijanje
Etažno plinsko
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad