Centar, Prusačka

Najam, Kuća, šestosobna, Sarajevo, Centar

Namještena šestosobna dvoetažna kuća sa terasom i garažom u neposrednoj blizini stare zgrade Vlade Federacije Bosne i Hercegovine

2 5 170m2
1.200 KM ~614 EUR

Izdaje se namještena dvoetažna šestosobna kuća površine 170m2, sa terasom i garažom. Predmetna nekretnina se nalazi u ulici Prusačka, u neposrednoj blizini stare zgrade Vlade Federacije Bosne i Hercegovine. Nadomak predmetne nekretnine smještena je Osnovna škola Hasan Kikić, Druga Gimnazija, supermarketi, banke, apoteke i ostali sadržaji potrebni za svakodnevni život. Autobuska stanica udaljena je nekoliko minuta hoda, a tramvajska stanica cca. 10 minuta hoda. Važno je napomenuti da je u sklopu cijene uključeno i garažno mjeston što budućim zakupcima olakšava korištenje automobila.

Godine 2011. vlasnik je uradio potpunu adaptaciju kuće, kada je promjenio sve instalacije, unutrašnju i vanjsku stolariju, podove i izolaciju objekta. Također ugrađena je nova kuhinja i novi elementi u kupatilima.

Kuća se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, pet spavaćih soba, dva kupatila, terase, predsoblja i garaže.

Lokacija:
Predmetna nekretnina se nalazi u ulici Prusačka, u neposrednoj blizini stare zgrade Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.

Sadržaj:
Kuća se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, pet spavaćih soba, dva kupatila, terase, predsoblja i garaže.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama, keramika u kuhinji kupatilima i terasi. Terasa. Telefon. Kablovska TV. Ostava. Internet. Garaža.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 448i/2018 SG

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.200KM

Cijena EUR: ~614EUR

Lokacija

Adresa: Prusačka

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 170m2

Broj soba: 6

Broj spavaćih soba: 5

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2011

Sprat: Pr - 1/1

Sadržaji nekretnine
Ostava
Terasa
Namješteno
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor