Centar, Branilaca Sarajeva

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Centar

Nenamješten kvalitetno adaptiran kancelarijski prostor u blizini Narodnog pozorišta, Centar

1 0 84m2
1.500 KM ~767 EUR

Izdaje se nenamješten kancelarijski prostor površine 84m2 na prvom spratu stambene zgrade. Prostor se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru grada u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta u ulici Branilaca Sarajeva. U okruženju na raspolaganju stoje razne državne institucije, međunarodne organizacij, sud, notarski i advokatski uredi etc. Prostor je pogodan za kancelarijske djelatnosti (uredi, sjedište firme, agencije, nvo).

Nekretnina je kompletno adaptirana tokom zadnjih godina i tom prilikom je postavljena nova vanjska stolarija, novi pod, kompletno adaptirana kuhinja i kupatilo, te ugrađena blindirana vrata.

Prostor sadrži dvije prostorije (od kojih je jedna velika te se može po potrebi podijeliti u dvije odvojene prostorije), veliku kuhinju, kupatilo, balkon i predsoblje.

Lokacija:
Prostor se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru grada u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta u ulici Branilaca Sarajeva.

Sadržaj:
Dvije prostorije, kuhinja, balkon, kupatilo i predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska i unutrašnja pvc stolarija. Parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu. Interfon. Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 198i/2018 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.500KM

Cijena EUR: ~767EUR

Lokacija

Adresa: Branilaca Sarajeva

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 84m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 1/5

Sadržaji nekretnine
Balkon
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad