Hrasno, Hrasno

Najam, Poslovni prostor, 3 prostorije, Hrasno

Adaptiran kancelarijski prostor sa privatnim parkingom u naselju Hrasno

1 0 57m2
400 KM ~205 EUR

Izdaje se kancelarijski prostor površine 57m2 na prvom spratu stambeno-poslovnog objekta u naselju Hrasno. Nekretnina se nalazi u neposrednoj blizini "Motorex"-a. Ovu lokaciju karakteriše visoka frekvencija pješačkog i automobilskog saobraćaja. Također, na dohvat ruke su i supermarketi, ugostiteljski objekti, frizersko-kozmetički saloni, banka, pošta, pekara i mnogi drugi sadržaji.

Prostor sadrži tri kancelarije, čajnu kuhinju i kupatilo. Prilikom posljednje adaptacije je u objektu instaliran sistem grijanja na kruta goriva (pelet), te su u samom prostoru prelakirani parketi, ugrađena kuhinja sa novim elementima i električnim uređajima, te instalirani priključci za internet i kablovsku TV.

Budući zakupci ce imati pravo na koristenje 2 do 3 parking mjesta ispred objekta.

Lokacija:
Kancelarijski prostor se nalazi na prvom spratu stambeno-poslovnog objekta u naselju Hrasno, te u neposrednoj blizini glavne saobraćajnice, "Motorex"-a, pekare "As" i mnogih drugih sadržaja.

Sadržaj:
Tri kancelarije, čajna kuhinja i kupatilo.

Standard:
Grijanje na kruta goriva (pelet). Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Hrastov parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilu. Internet. Kablovska TV. Telefon. Klima.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 256i/2016 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 400KM

Cijena EUR: ~205EUR

Lokacija

Adresa: Hrasno

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 57m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 1/2

Sadržaji nekretnine
Parking
Klima
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo