Koševo, Patriotske lige

Najam, Poslovni prostor, 1 prostorija, Koševo

Nenamješten poslovni prostor sa staklenim portalima i 5 parking mjesta na odličnoj lokaciji u naselju Koševo

0 0 50m2
Na upit
Iznajmljuje se poslovni prostor površine 50 m2 u prizemlju stambeno-poslovne zgrade. Prostor se nalazi na odličnoj lokaciji u naselju Koševo, ulica Patriotske lige. Lokaciju karakteriše visoka frekvencija pješaka i vozila. U neposrednoj blizini objekta nalaze se supermarketi "Konzum" i "Amko", ugostiteljski objekti, sportsko-rekreativni kompleks Zetra, Klinički centar Sarajevo, srednje škole i mnoge druge kulturne i obrazovne institucije, dok je trolejbuska stanica udaljena svega 20 metara.

Prostor odlikuju veliki stakleni portali okrenuti prema glavnoj ulici čineći ga pogodnim za širok spektar djelatnosti prodajnog, uslužnog ali i kancelarijskog tipa.

Nekretnina je izgrađena 2014. godine kada je urađeno sljedeće: termo izolacija, provedeno centralno grijanje iz Toplana, alternativno grijanje na plin i na vazduh, kamene i keramičke pločice, aluminijska stolarija i sl. Bitno je spomenuti da je vlasnik ostavio mogućnost da se dizajn i izgled interijera prilagodi individualnim potrebama i specifikacijama budućeg zakupca.

Prostor sadrži jednu prostoriju i mokri čvor (muško-ženski). Također, posjeduje i 5 parking mjesta što uveliko olakšava korištenje automobila.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u ulici Patriotske lige u naselju Koševo.

Sadržaj:
Jedna prostorija, mokri čvor (muško-ženski).

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Alternativno grijanje na plin i na vazduh. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Kamene i keramičke pločice. Priključak za telefon, internet i alarmni sistem. Parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 137i/2017 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Patriotske lige

Grad: Sarajevo, Koševo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 50m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2014

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Podrum
Parking
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo