Nedžarići, Aleja Bosne Srebrene

Najam, Poslovni prostor, 2 prostorije, Nedžarići

Skladišni prostor u ulici Aleja Bosne Srebrene, Nedžarići

0 0 650m2
5.200 KM ~2.659 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se skladišni prostor površine 650m2 u ulici Aleja Bosne Srebrene u naselju Nedžarići. Ova lokacija je karakteristična za sličan tip objekata, a odlikuje se veoma dobrom cestovnom povezanošću sa ostalim dijelovima grada. Glavna saobraćajnica udaljena je svega pet minuta vožnje. Objekat je pozicioniran u kvartu sa značajnim brojem stanovnika, sa visokom frekvencijom pješačkog i automobilskog saobraćaja. U neposrednoj blizini se nalaze Hotel "Radon Plaza", supermarketi, ugostiteljski objekti, dom zdravlja, osnovna škola i mnogi drugi. Stanice javnog gradskog prevoza su udaljene svega 100 metara od zgrade.

Poslovni objekat se sastoji od jedne velike prostorije koja se može koristiti za skladište i jedne male koja se može iskoristiti kao kancelariski prostor. Ovaj poslovni prostor ima povoljan prilaz za veća vozila. Sadrži također i parking za buduće zakupce i kvalitetno je osiguran sa video nadzorom i velikim ogradama koje ga okružuju.

Lokacija:
Skladište se nalazi u ulici Aleja Bosne Srebrene, Nedžarići.

Sadržaj:
Poslovni objekat se sastoji od jedne velike prostorije koja se može koristiti za skladište i jedne male koja se može iskoristiti kao kancelariski prostor.

Standard:
Vanjska alu stolarija. Beton u svim prostorijama. Video nadzor.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 190i/2019 SGc

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 5.200KM

Cijena EUR: ~2.659EUR

Lokacija

Adresa: Aleja Bosne Srebrene

Grad: Sarajevo, Nedžarići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 650m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Voda
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo