Skenderija, Skenderija

Najam, Poslovni prostor, 3 prostorije, Skenderija

Višenamjenski dvoetažni poslovni prostor sa portalima u ulici Skenderija

0 0 90m2
1.000 KM ~511 EUR
Izdaje se dvoetažni poslovni prostor površine 90m2 u prizemlju stambene zgrade, u ulici Skenderija istoimenog naselja, Općina Centar. Prostor se nalazi na frekventnoj lokaciji u blizini zgrade "EU" i Njemčke ambasade.

Poslovni prostor je pogodan za razne tipove djelatnosti (sjedište firme, ordinacija, izložbeni salon, salon ljepote, ugostiteljski objekat i sl.). Predmetna nekretnina je u izvornom stanju što svakako pogoduje budućim zakupcima da istu prilagode shodno vlastitim željama i potrebama.

Prostor je podijeljen na dvije etaže ukupne površine 90m2 a sadrži:
-suteren se sastoji od jedne veće prostorije i ostave ukupne površine cca. 30m2
-prizemlje se sastoji od jedne veće prostorije (koja se po potrebi može dodatno pregraditi), kancelarije, toaleta i predsoblja ukupne površine cca. 60m2.

Lokacija:
Poslovni prostor se nalazi u ulici Skenderija u istoimenom naselju, Općina Centar. Nedaleko od poslovnog prostora nalazi se zgrada Evropske unije, Njemačka ambasada, te brojne kulturne i obrazovne institucije.

Sadržaj:
Suteren: Jedna veća prostorija, ostava.
Prizemlje: Jedna veća prostorija, kancelarija, toalet, predsoblje.

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska aluminijska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Kamene ploče u svim prostorijama. Keramičke pločice u toaletu. Priključak za telefon, internet i alarmni sistem.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 263i/2019 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.000KM

Cijena EUR: ~511EUR

Lokacija

Adresa: Skenderija

Grad: Sarajevo, Skenderija

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 90m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Ostava
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad