Stari Grad, Dženetića čikma

Najam, Poslovni prostor, 12 prostorija, Sarajevo, Stari Grad

Višenamjenski poslovni objekat na odličnoj lokaciji, Stari Grad

7 7 226m2
Na upit

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Izdaje se višenamjenski poslovni objekat spratnosti P+1, površine 226m2, na atraktivnoj i prometnoj lokaciji u samom centru grada, iza pijace Markale, Opština Stari Grad.

Predmetna nekretnina je temeljito adaptirana 2013. godine, kada su promjenjene kompletne vodovodne i električne instalacije, zidovi, podovi, unutrašnja i vanjska stolarija, ugrađeno deset klima uređaja, električno grijanje, postavljeno 8 električnih bojlera, te urađena kupatila.

Objekat se sastoji od prizemlja i prvog sprata. U prizemlju se nalazi recepcija i zajednički dnevni boravak, tri prostorije (kancelarije), dva toaleta, kuhinja sa trpezarijom ostava i hodnik.

Prvi sprat posjeduje sedam prostorija sa kupatilma, ostavu i hodnik. Etaže su povezane kvalitetno urađenim unutrašnjim stepeništem.

Objekat se nalazi u veoma prometnoj ulici u samom centru grada, iza pijace Markale. U bližem okruženju se nalazi i Poslovni centar Markale, Finansijsko-informatička agencija FBiH, taxi stajalište, mnoštvo ugostiteljskih i trgovačkih objekata, parking na više etaža, Olimpijski muzej, Bošnjački institut itd.

Kao glavne karakteristike izdvajamo odličnu i vrlo prometnu lokaciju, blizinu svih sadržaja, prostran objekat u dobrom stanju, te višestruku namjenu nekretnine.

Predmetna nekretnina predstavlja dobru priliku za djelatnosti kao što je bankarstvo, osiguranje, prodaja, hotelijerstvo i ugostiteljstvo, kancelarijski prostor itd.

LOKACIJA Predmetna nekretnina se nalazi u ulici Dženetića čikma, iza pijace Markale, Opština Stari Grad. U radijusu od 500 metara nalazi se mnoštvo trgovački i ugostiteljskih objekata, PC Markale, Bošnjački institut, banke, Katedrala, Vječna vatra, Taxi stajalište, stanica gradskog javnog prevoza, te mnoštvo drugih sadržaja koji se nalaze u centru grada.

SADRŽAJ 

  • Prizemlje: Recepcija, zajednički dnevni boravak, tri prostorije, kuhinja sa trpezarijom, dva toaleta, ostava i hodnik.
  • Prvi sprat: 7 prostorija sa kupatilima, ostava i hodnik.

STANDARD Vanjska aluminijska stolarija. Unutrašnja drvena. Na podovima u većini prostorija postavljen je laminat, dok su u hodnicima, kupatilima, kuhinji i zajedničkim prostorijama keramičke pločice. Grijanje je električno. Krov je betonska armirana ploča pokrivena kamenim pločama.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 079i/2021 SG

Tip nekretnine: Poslovni prostor

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Dženetića čikma

Grad: Sarajevo, Stari Grad

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 226m2

Broj soba: 12

Broj spavaćih soba: 7

Broj kupatila: 7

Broj toaleta: 2

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: Pr - 1/2

Sadržaji nekretnine
Nova kuhinja
Klima
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Struja
Stolarija
Alumijin i drvo
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad