Breka, Himze Polovine

Najam, Stan, trosoban, Sarajevo, Breka

Namješten trosoban stan sa balkonom, lođom i lijepim pogledom, naselje Breka

1 2 78m2

Opis nekretnine:
Izdaje se veoma prostran i namješten trosoban stan površine 78m2 na 2. spratu stambene zgrade u ulici Himze Polovine, naselje Breka. Posljednja adaptacija izvršena je 2015. godine kada je postavljena nova vanjska stolarija, a nekoliko godina ranije postavljena su blindirana vrata. Nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji budući da se u blizini nalaze svi potrebni sadržaji za život kao što su ugostiteljski objekti, ordinacije, pekara, supermarket “Amko”, autobuska stanica neposredno ispod stambene zgrade, kao i mnogi drugi sadržaji.

Stan se sastoji iz prostranog predsoblja, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, degažmana, dvije spavaće sobe, balkona, lođe, toaleta, kupatila i ostave.

Lokacija:
Stan se nalazi u ulici Himze Polovine, naselje Breka.

Sadržaj:
Stan se sastoji iz prostranog predsoblja, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, degažmana, dvije spavaće sobe, balkona, lođe, toaleta, kupatila i ostave.

Standard:
Plinsko etažno grijanje, vanjska drvena stolarija, untrašnja drvena stolarija, parket, keramičke pločice, blindo vrata, interfon, internet, kablovska.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 460i/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Himze Polovine

Grad: Sarajevo, Breka

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 78m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1989

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 2/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Lođa
Ostava
Blindo vrata
Klima
Namješteno
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor