Centar, Jadranska

Najam, Stan, dvosoban, Centar

Višenamjenski poslovni prostor na odličnoj lokaciji, Jadranska ulica, Centar - IZNAJMLJENO!

1 0 56m2
Izdaje se višenamjenski poslovni prostor ukupne površine 56m2 u suterenu stambene zgrade. Prostor se nalazi na odličnoj i frekventnoj lokaciji u ulici Jadranska a pored Pravnog fakulteta. Bućim zakupcima u blizini stoji na raspolaganju bogata ponuda sadržaja (BBI, supermarket, banke, restorani, apoteke) a blizini se nalazi i veliki broj državnih i međunardonih institucija, notarskih i advokatskih ureda.

Prostor je trenutno opremljen kao manji caffe-picerija i budući zakupci mogu unajmiti isti sa svom opremom ali je i pogodan za razne druge tipove djelatnosti; sjedišta firme, ordinacije, market, salon ljepote.

Prostor je zadnjih godina adaptiran u nekoliko navrata. Tom prilikom je postavljena nova vanjska i unutrašnja stolarija, nove keramičke pločice, te je adaptiran toalet.

Nekretnina sadrži dvije prostorije, malu kuhinju i toalet (m/ž).

Lokacija:
Prostor se nalazi na odličnoj lokaciji u ulici Jadranska a pored Pravnog fakulteta.

Sadržaj:
Prostor sadrži dvije prostorije, malu kuhinju i toalet (m/ž).

Standard:
Etažno plinsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena i alu stolarija. Keramičke pločice u svim prostorijama. Keramičke pločice u toaletu. Interfon, Kablovska TV. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Opšte informacije

Broj nekretnine: 317i/2017 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Lokacija

Adresa: Jadranska

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 56m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: -0.5/4

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Internet
Plin