Ciglane, Dajanli Ibrahim-bega

Najam, Stan, trosoban, Ciglane

Trosoban sa balkonom i terasom na Ciglanama

1 2 84m2
650 KM ~332 EUR

Izdaje se trosoban stan površine 84m2 na trećem spratu stambene zgrade. Ova nekretnina se nalazi u mirnom dijelu naselja Ciglane, ulica Dajalni Ibrahim-bega. U neposrednoj blizini stana nalaze se market, apoteka, ugostiteljski objekti a bitno je naglasiti da se ispred zgrade nalazi javni parking. Prednost stana su velika terasa i balkon koji pružaju zakupcima mjesto za odmor.

Nekretnina je zadnjih godina dijelimično adaptirana, te uredno i redovno održavana. Stan se iznajmljuje kao polu-namješten ali se u zavisnosti od dogovora može i kompletno opremiti.

Stan sadrži dvije spavaće sobe, dnevni boravak koji je u kombimnaciji sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo, balkon, ostavu, toalet, terasu i predsoblje.

Lokacija:
Stan se nalazi u ulici Dajanli Ibrahim-bega na gornjim Ciglanama.

Sadržaj:
Stan sadrži dvije spavaće sobe, dnevni boravak koji je u kombimnaciji sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo, balkon, ostavu, toalet, terasu i predsoblje.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u prostorijima. Keramika u kupatilu. Kablovska TV. Interfon. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 430i/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 650KM

Cijena EUR: ~332EUR

Lokacija

Adresa: Dajanli Ibrahim-bega

Grad: Sarajevo, Ciglane

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 84m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 3/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Terasa
Blindo vrata
Nova kuhinja
Namješteno
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Adin Jašar
Adin Jašar
Poslovnica Stari grad