Socijalno, Zmaja od Bosne

Najam, Stan, četverosoban, Socijalno

Moderan svijetao četverosoban stan sa dva garažna mjesta i zatvorenom lođom u novogradnji, Socijalno

2 3 98m2
1.600 KM ~818 EUR
Iznajmljuje se namješten četverosoban stan, površine 98m2, smješten na trećem spratu u novoizgrađenom stambeno-poslovnom objektu na atraktivnoj lokaciji u naselju Socijalno. Bitno je istaći da stan posjeduje i vlastitu garažu, kao i zatvorenu lođu. Obzirom na lokaciju, budući zakupci će u okruženju imati bogatu ponudu sadržaja (tržni centar Robot, obrazovne, državne i kulturne institucije, restorani, pekare, banke). U neposrednoj blizini je i popularno Vilsonovo šetalište koje pruža idealno mjesto za odmor i porodična druženja.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, dva kupatila sa kadom i tuš kabinom, zatvorene lođe, ostave i predsoblja.

Poslovno stambeni objekat S2 je nekretnina koja nudi moderan koncept stanovanja, a gdje su prilikom gradnje su korišteni samo vrhunski materijali. Kao neki od primjera treba spomenuti: kvalitetni parketi od hrasta, a visoki standardi evidentni su i u pogledu ugrađenih sanitarnih elemenata, renomiranih proizvođača, komarnici na svim prozorima, te vanjska aluminijska stolarija Schuco. Važno je napomenuti da zgrada posjeduje i video nadzor.

Lokacija:
Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade S2 (sa liftom) u ulici Zmaja od Bosne, naselje Socijalno.
Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, te su brojni sadržaji neophodni u poslovnom i privatnom životu dostupni u neposrednoj blizini, a uključenost lokacije na kojoj se zgrada nalazi u najvažnije gradske prometne tokove, također nudi jednostavnu i brzu dostupnost drugih lokacija, objekata i sadržaja.

Sadržaj:
Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, dva kupatila sa kadom i tuš kabinom, zatvorene lođe, ostave i predsoblja.

Standard:
Centralno grijanje (vlastita kotlovnica). Vanjska aluminijska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Hrastov parket u svim prostorijama. Keramičke pločice u oba kupatila. Telefon. Kablovska TV. Interfon. Internet. Video nadzor u zgradi. Klima uređaj. Lift. Dva garažna mjesta.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 574i/2018 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 1.600KM

Cijena EUR: ~818EUR

Lokacija

Adresa: Zmaja od Bosne

Grad: Sarajevo, Socijalno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 98m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2015

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: 3/13

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Lift
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Ostava
Klima
Lođa
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane
Ajla Kahriman
Ajla Kahriman
Poslovnica Stari Grad