Velešići, Muhameda Ef. Pandže

Najam, Stan, trosoban, Velešići

Adaptiran i svijetao trosoban stan sa garažom i lođom, naselje Velešići

1 2 100m2
700 KM ~358 EUR
Iznajmljuje se moderno namješten trosoban stan povrsine 100m2 smješten u ulici Muhameda Efendije Pandže, naselje Velešići. Nekretnina je smještena u stambenoj zgradi novije gradnje na drugom spratu, udaljena od saobraćajne buke a do samog centra grada treba svega 5 minuta vožnje. Bitno je naglasiti da se uz stan iznajmljuje i garaža.

U blizini su sadržaji potrebni za ugodan životni ambijent (osnovne škole, tramvajska stanica, taxi štand, supermarketi, pekare, BH pošta, prodavnica, Penny plus, apoteka, pumpa, parkovi) također u okruženju se nalaze i Avaz Twist Tover, Željeznička stanica, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država i Sarajevo City Center.

Stan sadrži dvije spavaće sobe, dnevni boravak kod kojeg je izlaz u zastakljenu lođu, kuhinju koja je u kombinaciji sa trpezarijom i ostavom, kupatilo, toalet i predsoblje.

Lokacija:
Stan se nalazi na drugom spratu u ulici Muhameda Ef. Pandže.

Sadržaj:
Stan sadrži dvije spavaće sobe, dnevni boravak kod kojeg je izlaz u zastakljenu lođu, kuhinju koja je u kombinaciji sa trpezarijom i ostavom, kupatilo, toalet i predsoblje.

Standard:
Centralno vlastita kotlovnica. Vanjska Alu stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kupatilima i kuhinji. Kablovska TV. Internet. Ostava. Klima. Garaža.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 189i/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: 700KM

Cijena EUR: ~358EUR

Lokacija

Adresa: Muhameda Ef. Pandže

Grad: Sarajevo, Velešići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 100m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2008

Godina zadnje adaptacije: 2008

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Lift
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Ostava
Klima
Parking
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo