Vraca, Prozorska

Najam, Stan, trosoban, Vraca

Namješten trosoban stan u prizemlju privatne kuće sa baštom, Vraca

1 2 95m2
Na upit
Izdaje se namješten trosoban stan površine 95m2 u prizemlju privatne kuće, u ulici Prozorska, naselje Vraca. Nekretnina je izgrađena 2003. godine, a poseban akcenat je stavljen na funkcionalnost i raspored prostorija, te uređenje enterijera. Najveća prednost ove lokacije je veoma mirno životno okruženje, a istovremeno dobra povezanost sa ostalim dijelovima grada i pristup svim potrebnim sadržajima. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila, predsoblja, a izlaz u prelijepu baštu je omogućen iz spavaće sobe.

Lokacija:
Privatna kuća se nalazi u veoma mirnoj ulici Prozorska, naselje Vraca. Pored mirnog životnog okruženja, ova lokacija je odlično povezana sa ostalim dijelovima grada, a centar se nalazi na udaljenosti od cca. 2 km.

Sadržaj:
Dnevni boravak u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinja, dvije spavaće sobe, kupatilo i predsoblje.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket. Keramičke pločice. Interfon. Alarm. Klima uređaj. Internet. Kablovska TV.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 168i/2017 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Najam

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Prozorska

Grad: Sarajevo, Vraca

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 95m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2003

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Namješteno
Klima
Interfon
Internet
Plin
Grijanje
Etažno plinsko
Ajdin Bajić
Ajdin Bajić
Poslovnica Novo Sarajevo