Bjelašnica, Babin do

Prodaja, Apartman, trosoban, Bjelašnica

NOVOGRADNJA BJELAŠNICA! Fantastičan dvoetažni apartman otvorenog pogleda i odlične dispozicije u zgradama vrhunske kvalitete. UKNJIŽENO! ***Virtuelna šetnja***

1 2 109m2
283.920 - 290.758 KM ~145.166 - 148.662 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaju se fantastični dvoetažni apartmani jugozapadne orjentacije u zgradama vrhunske kvalitete na Bjelašnici.

Apartmani su smješteni na posljednjim dvjema etažama, pa su na donjoj etaži smješteni prostrani dnevni boravak iz kojeg se pruža fenomenalan pogleda prema padinama Bjelašnice, kuhinja i kupatilo, dok se na gornjoj etaži nalaze dvije spavaće sobe, ostava i toalet.

U nastavku je prikaz virtuelne šetnje kroz apartman A10 (za potpuni ugođaj molimo Vas da okrenete Vaš mobilni uređaj horizontalno ili da pogledate prikaz na većem ekranu):

Apartmani su izuzetno komforni te će sa dnevni boravkom površine preko 30 m2 i spavaćim sobama površine od cca 18 m2 i cca 20 m2 zadovoljiti i najzahtjevnije kupce i obezbjediti vam potreban komfor za odmor i relaksaciju višečlane porodice. Dodatno, ovaj jedinstveni tip apartmana pruža sasvim novu dimenziju življenja na Bjelašnici obzirom da su idealni za korištenje tokom cijele godine, a ne samo u zimskom periodu u toku sezone.

Apartman karakteriše izrazito kvalitetna gradnja kao i moderni materijali završne obrade od čega se može izdvojiti aluminijska vanjska stolarija marke “Feal”, prvoklasni hrastov parket 22mm "Spačva", kvalitetna sigurnosna vrata, moderne sanitarije, "Vaillant" plinsko etažno grijanje, lift marke "Schindler"  itd.

Svi apartmani su uknjiženi, etažirani i spremni za useljenje!

Cijena apartmana po m2 iznosi od 2.600,00 KM/m2 do 2.650,00 KM/m2 sa uključenim PDV-om zavisno od pozicije i objekta u kojem su smješteni.

Uz apartmane je također moguće kupiti i garažu po cijeni od 40.000 do 57.000 KM s PDV-om, te ostave u suterenu objekta površine od 3,66 m2 do 9,10 m2. Cijena ostava po m2 iznosi 1.400,00 KM sa uključenim PDV-om.

Za zakazivanje razgledanja ove nekretnine kao i za sve dodatne informacije pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 893.

LOKACIJA Sa nadmorskom visinom od 1300m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima u prirodu i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Bjelašnica je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi do 2m visokim sniježnim pokrivačem. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Bjelašnica poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 30km, a obzirom da je Bjelašnica olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica. Takođe je važno naglasiti za ovu lokaciju da su od strane ZOI 84 i Kantona Sarajevo izgrađeni moderni ski liftovi na Bjelašnici, kao i novi snježni topovi. Ova dešavanja su značajno uticala na iskorištenost zimskog turizma na Bjelašnici.

SADRŽAJ Ulaskom u apartman pristupa se predsobulju. Iz predsoblja pravo se nalazi dnevni boravak, a desno kuhinja kojoj je pristup omogućen i iz dnevnog boravka. Desno od ulaznih vrata nalazi se degažman. Iz degažmana lijevo se pristupa kupatilu a ravno stepenicama koje vode drugu etažu apartmana. Iz degažmana na gornjoj etaži desno se nalazi ostava, ravno spavaće sobe 1 i 2 a lijevo toalet.

STANDARD Termoizolaciona fasada. Grijanje plinsko etažno, "Vaillant". Aluminijska vanjska stolarija marke "Feal" sa termoizolacionim staklima i mermernim klupicama.  Svi podovi u stanovima su plivajući sa stiroporom d=4cm. Završne podne obloge u kupatilima, kuhinji  i stubištu su keramičke pločice, ratificirane različitih dimenzija “I klase” talijanske i španske proizvodnje, dok je u ostalim prostorijama u stanovima klasični hrastov parket "Spačva" d=2,2cm brušen i lakiran lakom. Zidovi u kupatilima su rađeni od keramičkih pločica do plafona. Ulazna vrata su protiv provalna, od čeličnog lia u boji tamnog oraha. Unutrašnja sobna vrata su od bukovog furnira, obostrano šperovana, tonirana sadolin mat lakom. Grijanje stanova i sanitarne vode je ostvareno preko plinskog protočnog bojlera marke "Vaillant". Svaki stan ima svoj vodomjer za obračunavanje potrošnje. Oprema kupatila: umivaonik Vitra, tuš kabina "Kolpa San", "Hans Grohe" česme i tuš baterije. Instalacije jake i slabe struje se rade prema važećim propisima za ovu oblast a prema uputstvima i projektu elektro instalacija. Svi stanovi su opremljeni telefonskim, tv(kablovskim), interfonskim instalacijama.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2020-9424

Tip nekretnine: Apartman

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 283.920 - 290.758KM

Cijena EUR: ~145.166 - 148.662EUR

Lokacija

Adresa: Babin do

Grad: Bjelašnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 109m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2016

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Ostava
Blindo vrata
Lift
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Alumijin i drvo
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad