Kovačići, Nevesinjska

Prodaja, Garaža, Kovačići

Garaža površine cca. 12m2 u blizini zgrade OHR-a, naselje Kovačići

0 0 12m2
9.900 KM ~5.062 EUR
Prodaje se garaža površine cca. 12m2 u ulici Nevesinjska, naselje Kovačići. Nalazi se u nizu od devet garaža pozicioniranih u neposrednoj blizini zgrade OHR-a.

Obzirom na nedostatak adekvatnog parking prostora i sve veći broj automobila na našim cestama, posjedovanje garaže uveliko olakšava svakodnevno korištenje automobila.

Dimenzije garaže su: 4,98m dužine i 2,46m širine što je čini dovoljno prostranom za automobile srednje veličine.

Lokacija:
Garaža je smještena u nizu od devet garaža u neposrednoj blizini zgrade OHR-a, naselje Kovačići.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Armin Baković
Armin Baković
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 018p/2019 NS

Tip nekretnine: Garaža

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 9.900KM

Cijena EUR: ~5.062EUR

Lokacija

Adresa: Nevesinjska

Grad: Sarajevo, Kovačići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 12m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1969

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Armin Baković
Armin Baković
Poslovnica Novo Sarajevo