Vraca, Kupreška

Prodaja, Kuća, Vraca

Uknjižena kuća cca. 128m2 bruto stambene površine, sagrađena na parceli površine 974m2 na atraktivnoj lokaciji, pored Policijske akademije, Vraca

0 0 128m2
450.000 KM ~230.081 EUR
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kuća bruto stambene površine cca. 128m2 spratnosti P+1 sagrađena na prostranoj i osunčanoj parceli površine 974m2 koja graniči sa Policijskom akademijom u naselju Vraca, Novo Sarajevo.

Kuća je sagrađena sredinom pedesetih godina i u izvornom je stanju, što ostavlja mogućnost novim vlasnicima da na ovoj atraktivnoj lokaciji izgrade jedan ili više novih ili zamjenskih stambenih objekata. Bitno je napomenuti da je u neposrednoj okolini sagrađen veći broj luksuznih stambenih objekata što dodatno povećava potencijal.

Nekretnina ima izvrstan pristup na Put Mladih Muslimana (tranzit) a ipak je izdvojena od gradske buke. Udaljena je samo nekoliko minuta vožnje od centralnog dijela grada i svih gradskih sadržaja.

Ono što karakteriše ovu nekretninu jeste atraktivna lokacija, odličan pristup, blizina centralnog dijela grada, dobra saobraćajna poveznost sa ostalim dijelovima grada, prostrana parcela, mogućnost gradnje itd.

Lokacija:
Predmetna nekretnina se nalazi pored Policijske akademije u ulici Kupreška, naselje Vraca, Novo Sarajevo sa izvrsnim pristupom na Put Mladih Muslimana (tranzit). Centralni dio grada i svi sadržaji potrebni za udoban život se nalaze na samo nekoliko minuta vožnje. Ugostiteljski i trgovački objekti su dostuni u krugu od cca. 250 metara.

Sadržaj:
Starija kuća cca.: 128m2 bruto stambene površine
Parcela površine: 974m2

Standard:
Stambeni objekat koji se nalazi na ovoj prostranoj parceli je u izvornom stanju i posjeduje sve komunalne priključke, potrebno je uraditi temeljnu adaptaciju ili na ovoj atraktivnoj lokaciji izgraditi jedan ili više objekata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Agencija PROSTOR d.o.o ne preuzima nikakvu odgovornost za moguća odstupanja od zemljišnoknjižnih podataka i katastarskih podataka sa stvarnom situacijom nekretnine na terenu. Kupac se upućuje da izvrši detaljnu provjeru svih zemljišnoknjižnih podataka, katastarskih podataka i stvarne situacije nekretnine te da se posavjetuje sa notarom, kojeg odabere za zaključenje kupoprodajnog ugovora.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 024p/2018 K

Tip nekretnine: Kuća

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 450.000KM

Cijena EUR: ~230.081EUR

Lokacija

Adresa: Kupreška

Grad: Sarajevo, Vraca

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 128m2

Broj soba: 0

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 0

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1955

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: Pr/0

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Ostava
Terasa
Parking
Dimnjak
Sead Lukač
Sead Lukač
Poslovnica Centar
Želim prodati nekretninu
Koliko vrijedi moja nekretnina?