Centar, Branilaca Sarajeva

Prodaja, Stan, dvosoban, Centar

PRILIKA ZA INVESTICIJU! Dvosoban stan na prvom spratu, idealan za kancelarijski prostor, ulica Branilaca Sarajeva, Centar

1 1 53m2
Na upit

Opis nekretnine:
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan površine 53m2 na prvom spratu u neposrednoj blizini Doma Armije i Ekonomskog fakulteta, u ulici Branilaca Sarajeva, Opština Centar. Vrhunska lokacija na kojoj je smješten stan pruža veliki poslovni potencijal za obavljanje niza djelatnosti.

Predmeta nekretnina se sastoji od dvije prostorije, kuhinje i kupatila. Zahvaljujuću svojoj lokaciji, kvadraturi, spratnosti i dispoziciji, predstavlja idalnu priliku za korištenje u poslovne namjene (kancelarijski prostori, advokatski ili notarski ured, predstavništvo, agencija, kozmetički salon, ordinacija). Također, nekretina je pogodna za iznajmljvanje, kako kratkoročno, tako i dugoročno, te predstavlja atraktivnu priliku za investiciju.

Stan je u izvornom stanju što ostavlja mogućnost budućim vlasnicima da prilagode enetrijer i namjenu u skladu sa vlastitim željama i potrebama.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na prvom spratu u ulici Branilaca Sarajeva, Opština Centar. Sve bitne državne institucije, historijski, vjerski i kulturni objekti su na udaljenosti svega nekoliko minuta hoda. U radijusu od cca. 400 metara nalazi se Katedrala, Narodno pozorište, Bosanski kulturni centar, Štrosmajerova ulica, Ekonomski fakultet, Baščaršija, kao i parkovi i zelene površine. U blizini nekretnine nalazi se nekoliko supermarketa, tržnica i pijaca, kafića kao i autobusko stajalište i taxi stajalište koje omogućava dobru povezanost sa ostalim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata nalazi se predsoblje iz kojeg se na desno pristupa kupatilu i manjoj kuhinji. Na lijevo iz predsoblja se pristupa ostalim prostorijama.

Standard:
Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Električno grijanje. Keramičke pločice u predsoblju, kuhinji i kupatilu. Parket u ostalim prostorijama. Interfon. Priključci za kablovsku, Interent, telefon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Merim Hadžiefendić
Merim Hadžiefendić
Poslovnica Centar
Opšte informacije

Broj nekretnine: 053p/2019 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: Na upit

Lokacija

Adresa: Branilaca Sarajeva

Grad: Sarajevo, Centar

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 53m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 0

Godina zadnje adaptacije: 0

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Grijanje
Konvektori
Merim Hadžiefendić
Merim Hadžiefendić
Poslovnica Centar
Želim prodati nekretninu
Koliko vrijedi moja nekretnina?