Dobrinja, Omladinskih radnih brigada

Prodaja, Stan, trosoban, Dobrinja

Izuzetno funkcionalan trosoban stan sa balkonom i lođom i prelijepim pogledom na Igman pored centralnog bulevara, Dobrinja 2

1 2 74m2
139.000 KM ~71.070 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!


Prodaje se trosoban stan uknjižene kvadrature 74m2 na osmom spratu stambene zgrade u naselju Dobrinja 2. Bitno je napomenuti da iako se nekretnina nalazi na posljednjem spratu, iznad većinskog dijela stana se nalaze tavanske prostorije i lift kućica. Zgrada u kojoj se nalazi nekretnina je izgrađena 1983. godine u planski građenom naselju i odlikuje se kvalitetnom gradnjom te centralnim grijanjem što čini stan ugodnim za boravak i pruža potpuni komfor budućim vlasnicima


Istaknute karakteristike stana su odličan raspored prostorija, dvostrana orijentacija (Jug-Sjever) i središnja pozicija u sklopu zgrade. Bitno je naglasiti da je zgrada u kojoj se nalazi stan pozicionirana odmah pored centralnog dobrinjskog šetališta.


Nekretnina je prije cca dvije godine prošla kroz manju adaptaciju i tom prilikom je adaptirano kupatilo i postavljeni novi automatski električni osigurači. Prilikom druge ovogodišnje adaptacije renoviran je toalet. Ostali dijelovi nekretnine su redovno održavani, ali nisu adaptirani, što je svakako činjenica koja budućim vlasnicima omogućuje adaptaciju u skladu sa vlastitim preferencijama.


U suterenu zgrade je pripadajuća podrumska prostorija, a u neposrednoj blizini zgrade je zajednički parking prostor za stanare tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.


Lokacija:

Stan se nalazi na osmom spratu stambene zgrade s liftom u ulici Omladinskih radnih brigada, naselje Dobrinja 2. Zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je poznata kao mirno i porodično naselje.

Javni gradski saobraćaj odlično povezuje ovo područje sa ostalim dijelovima grada. Obdanište “Mala Šumica ”, Osnovna škola “Skender Kulenović”, Dobrinjska Gimnazija, se nalaze unutar naselja na cca 5 minuta lagane šetnje, dok se banke, pošta, tržni centar “Konzum” i Bosanska tržnica nalaze u krugu od cca 200metara, a bitno je spomenuti i neposrednu blizinu poznate slastičarne “Kup”.

Iza stambene zgrade je lijepo uređen park za djecu i teren za odbojku. Zbog sigurnosti djece bitno je napomenuti da je park, od saobraćajnica koje se nalaze u blizini, odvojen stambenim zgradama i većim parkingom.


Sadržaj:

Dnevni boravak je sa lijeve strane iz predsoblja. Kuhinja i trpezarija su sa desne strane iz predsoblja. Spavaće sobe, toalet i kupatilo imaju pristup iz degažmana. Izlaz na balkon je iz dnevnog boravka. Pristup lođi je iz trpezarije i kuhinje.


Standard:

Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja i vanjska stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama i degažmanu. Vinas u trpezariji, kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu, balkonu i lođi. Automatski osigurači. Gusani radijatori. Interfon. Balkon. Lođa. Blindo vrata. Lift.


FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!


NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ilda Rahmanović
Ilda Rahmanović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 035p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 139.000KM

Cijena EUR: ~71.070EUR

Lokacija

Adresa: Omladinskih radnih brigada

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 74m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1983

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 8/8

Sadržaji nekretnine
Balkon
Lođa
Podrum
Blindo vrata
Lift
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Ilda Rahmanović
Ilda Rahmanović
Poslovnica Novi Grad