Hrasno, Porodice Ribar

Prodaja, Stan, dvosoban, Hrasno

Dvostrano orijentisan veći dvosoban stan sa dvije lođe na drugom spratu, naselje Hrasno

1 1 59m2
129.000 KM ~65.957 EUR

Opis nekretnine:
Prodaje se dvosoban stan uknjižene kvadrature 59m2 u ulici Porodice Ribar, naselje Hrasno. Nalazi se na drugom spratu stambene zgrade izgrađene cca. 1970. godine.

Stan odlikuju komforne prostorije i funkcionalan raspored istih, dvostrana orijentacija (istok-zapad) i dvije velike lođe koje doprinose ugodnom boravku u stanu. Nekretnina se nalazi u potpuno izvornom stanju što će odgovarati budućim vlasnicima koji žele da izvrše adaptaciju u skladu sa vlastitim željama i potrebama.

Ispred zgrade se nalazi veliki zajednički parking prostor tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:
Stan je smješten na drugom spratu stambene zgrade koja se nalazi u ulici Porodice Ribar, naselje Hrasno.

U krugu od 200m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, banka, apoteka, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenim zelenih površinama, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”.

Glavne gradske saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od samo dvije minute hoda. Lokacija je odlično cestovno povezana sa svim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa dnevnom boravku, na lijevo trpezariji, ravno degažmanu. Ravno iz dnevnog boravka je pristup lođi. Na desno iz trpezarije je kuhinja, ravno je pristup drugoj lođi. Na desno iz degažmana je spavaća soba, dok je na lijevo kupatilo.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kupatilu, vinas pločice u trpezariji, predsoblju, degažmanu i kuhinji. Interfon. Dvije lođe.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Armin Baković
Armin Baković
Poslovnica Novo Sarajevo
Opšte informacije

Broj nekretnine: 069p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 129.000KM

Cijena EUR: ~65.957EUR

Lokacija

Adresa: Porodice Ribar

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 59m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 1970

Sprat: 2/5

Sadržaji nekretnine
Lođa
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Armin Baković
Armin Baković
Poslovnica Novo Sarajevo