Hrasno, Džamijska

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

Djelimično adaptiran i prostran dvosoban stan sa dvije lođe, naselje Hrasno

1 1 59m2

Opis nekretnine:
Prodaje se dvosoban stan uknjižene kvadrature 59m2 u ulici Džamijska, naselje Hrasno. Nalazi se na četvrtom a ujedno i zadnjem spratu stambene zgrade izgrađene cca. 1970. godine.

Kao pozitivne karakteristike ove nekretnine možemo izdvojiti dvostranu orijentaciju (jug-sjever), prostranost i funkcionalan raspored prostorija. Djelimična adaptacija nekretnine izvršena je 2014. godine kada je adaptirano kupatilo, postavljena nova kuhinja i postavljen novi laminat u trpezariji, predsoblju i degažmanu.

Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor čime je uveliko olakšano korištenje automobila.

Lokacija:
Stan je smješten na četvrtom spratu stambene zgrade koja se nalazi u ulici Džamijska, naselje Hrasno.

U krugu od 200m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, banka, apoteka, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”.

Glavne gradske saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od samo dvije minute hoda. Lokacija je odlično cestovno povezana sa svim dijelovima grada.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa trpezariji, na lijevo dnevnom boravku, ravno degažmanu. Ravno iz dnevnog boravka je pristup lođi. Na lijevo iz trpezarije je kuhinja, dok je ravno pristup drugoj lođi. Na lijevo iz degažmana je spavaća soba, na desno kupatilo.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama, laminat u trpezariji, predsoblju i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Interfon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Boris Marić
Boris Marić
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 070p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Džamijska

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 59m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Boris Marić
Boris Marić
Poslovnica Novi Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor