Otes, Barska

Prodaja, Stan, dvosoban, Otes

NOVOGRADNJA Sarajevo Waves, Ilidža. Komforan dvosoban stan s balkonom od 10m2

1 1 67m2
186.415 KM ~95.312 EUR
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan dvosoban stan površine cca. 67 m2 u novogradnji u novom naselju "Sarajevo Waves" u objektu "Sarajevo Waves 2" sa lijepim, otvorenim pogledom. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, velike spavaće sobe, velikog balkona površine 10.5 m2 na koji se izlazi iz svake prostorije te se sastoji od kupatila i hodnika.

Kombinacijom navedenog dizajna, kvaliteta gradnje i bogatog vanjskog uređenja investitor je ciljao da stvori atraktivno, intimno i sigurnije naselje, koje će predstavljati idealan izbor za svakog pojedinca ili porodicu ali i za sve one koji žele ostvariti izvrstan povrat na uloženi kapital kroz kratkoročno ili dugoročno iznajmljivanje. U tu svrhu investitor je i oformio posebnu firmu koja će se baviti uslugom organizacije i praćenja iznajmljivanja za vlasnike stambenih jedinica u projektu Sarajevo Waves.

Sarajevo Waves je potpuno novi način življenja, kompletna zajednica koja pruža maksimalne usluge svim svojim stanarima. Neke od stvari koje su obezbijeđene budućim stanarima a veoma su poželjene su visok nivo sigurnosti (od strane sigurnosne agencije). Svi stanovi imaju sigurnosni uređaj u vidu video nadzora. Rekreativne zone za stanare, šetališta, dječija igrališta i klupe zatim restoran, igraonica, mjenačnica, frizerski salon i sve to u sklopu Waves centra. Jedna od stvari koja se smatra najpoželjnijom u kompleksu su zelene krovne površine, te prelijepe zajedničke krovne terase koje su na dispoziciji svim stanarima kao dodatni besplatan prostor.

Svaki stan dobija jedno garažno mjesto, dok je dodatni prostor za parking ispred objekta i moguće ga je koristiti potpuno besplatno

Sve informacije i detalje vezano za ovu novogradnju kao i za termine pokazivanja nekretnina možete kontaktirati Vašeg agenta projekta Sarajevo Waves - Haris Dervišbegović Mob/Viber/Whatsapp +387 61 319 893

Priložene slike u oglasu su slike objekta Sarajevo Waves 1 i informacijskog su karaktera.

Lokacija:
Kompleks je smješten u ulici Barska u Sarajevu Općina Ilidža. Kvalitet mikrolokacije je izražen kombinacijom mirne i sunčane pozicije i dovoljno je udaljen od glavne saobraćajnice i ostalih objekata na širem lokalitetu radi mira i komfora stanara, a u neposrednoj blizini svih potrebnih gradskih sadržaja kao što su: Sarajevski aerodrom (4 km), Vrelo Bosne (6 km), Termalna rivijera Ilidža (2 km), administrativnih i komercijalnih centara te Olimpijskih planina na samo pola sata vožnje.
Ono što je posebna prednost je da se kompleks nalazi u blizini glavne saobraćajne infrastrukture, autoputa, te vožnja do ostalih turistički zanimljivih i posjećenih gradova i znamenitosti u Bosni i Hercegovini traje manje od 2 sata.

Pristupačna lokacija sa bogatim sadržajima jednog urbanog gradskog naselja i pritom u neposrednoj blizini tržnih centara, brojnih obrazovnih ustanova, šetališta, te mnogobrojnih restorana, benzinskih pumpi, kafića i poslovnih objekata koji pružaju razne vrste usluga i olakšavaju svakodnevne obaveze. Stambeno-poslovni objekat također karakteriše vrlo dobra saobraćajna komunikacija sa svim dijelovima grada i sa javnim gradskim saobraćajem.

Sadržaj:
Ulaskom u stan se pristupa hodniku iz kojeg je sa lijeve strane omogućen ulazak u spavaću sobu, sa desne strane se nalazi
kupatilo. Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom se nalazi preko puta ulaza u stan. Iz dnevnog boravka i spavaće je omogućen izlazak na balkon.

Standard:
Zidovi su od armirane betonske konstrukcije sa termoizolacijaom debljine 12 cm od tvrdo presovanog kamenog knaufa.
Pregradni zidovi u stubištu čine blokovi debljine 20cm obloženi sa termoakustičnom tvrdo presovanom mineralnom vunom 5-10cm. Rigips ploča koja se postavlja je dupla. U stanovima pregradni zidovi su obloženi sa tvrdo presovanom vunom debljine 5 cm+ knauf, rigips ploče (dupla laga). Zidovi prema stubištu i hodniku obloženi sa 10cm tvrdo presovane vune (2 rigips ploče knauf sistem). Kod krovne konstrukcije radi se o armiranoj betonskoj konstrukciji sa KPS termoizolacijom 30 cm. Krov je ravan i iznad šestog sprata je natkriven SIKA folijom i do šestog sprata je prohodan, iznad sedmog je neprohodan.

Standard stambenih prostora:
Kao podna obloga projektovan je troslojni parket debljine 14 mm hrastov (I klasa) dok su u mokrim prostorijama predviđene keramičke pločice I klase, ratificirane, porijeklom iz Italije. Također zidovi kupatila su obloženi keramičkim pločicama prve klase. Sanitarije koje su korištene su od renomiranog proizvođača sanitarija i sanitarnog materijala visoke kvalitete marke Grohe. Ulazna vrata u stan su protuprovalna, protudimna i protupožarna ( Zalmo BiH). Vanjska stolarija koja je korištena profila debljine 80 mm sa troslojnim vakumiranim stalno ojačanim čeličnim profilima debljine 2,5 m sa sistemom ugradnje RAL i sa otpornošću na zvuk od 47 decibela.

Grijanje centralno putem Toplana, sanitarna voda te je za kupce stanova ostavljena opcija ugradnje bojlera ukoliko se javi potreba za tim. Stambena jedinica ima vlastiti kalorimetar kao i individualno mjerilo za potrošnju vode i struje. Instalacije jake i slabe struje se rade prema važećim propisima za ovu oblast a prema uputstvima i projektu elektro instalacija. Stan je opremljen telefonskim, tv (kablovskim), interfonskim instalacijama. U stanu je uradjena instalacija za klimu.

NAPOMENA :
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Investitor zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora o udruživanju sredstava i/ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg investitor odabere uz posredovanje agencije.

Dijelovi teksta su preuzeti iz Tehničkog opisa glavnog projekta. Projektant zadržava pravo da uz dogovor sa investitorom vrši određene izmjene i dopune u projektnoj dokumentaciji kao i određene izmjene materijala i drugih projektantu i investitoru bitnih elemenata a da te promjene ne utiču na osnovnu namjenu i funkciju objekta i njegovih elemenata.

Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti.
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2018-8623

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 186.415KM

Cijena EUR: ~95.312EUR

Lokacija

Adresa: Barska

Grad: Ilidža, Otes

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 67m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2018

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: Pr - 7/7

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Balkon
Lift
Garaža
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Klima
Terasa
Parking
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad